Cumhuriyet Konseri

Tarihler: 22 Ekim 2024 Salı ~ 22 Ekim 2024 Salı 22 Ekim 2024 20:00

Yer: Mozarthaus Sanat ve Konser Evi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2024 ~ Eki 22, 2024

Mozarthaus Cumhuriyetimiz’in 101. Yılı’nı kutluyor..

Demet Gürhan ve Güler Györffy, Türk bestecilerinin eserlerinden derlenen bir seçkiyi seslendirecekleri bu özel akşamda 22 Ekim Salı akşamı Mozarthaus’ta sanatseverler ile buluşacak..

DEMET GÜRHAN, Soprano

GÜLER DEMİROVA GYÖRFFY, Piyano

* Program süresi yaklaşık 60 dakikadır.

Doç. Dr. DEMET GÜRHAN1976 yılında doğdu. 1995 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünü kazanarak Prof. Gülşen Şimşek’in şan anasanat dalı öğrencisi oldu. 2000–2005 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak çalıştı.Burada iki yıl süreyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Denizli Çocuk Korosu şefliğini yaptı. Eğitimi süresince şan çalışmalarını Baskir Devlet Opera ve Balesi ve Sydney Operası Solist sanatçısı Elvira

Etkinlik Kuralları:

- Konserlerimizde kapı açılış saati 19.45’tir.- Konuklarımızın konser başlangıç saatinden en geç 15 dk. önce biletleri ile birlikte Mozarthaus'ta bulunmalarını önemle rica ederiz.- Konser başlangıcından sonra salonumuza seyirci kabul edilmemektedir. Gecikme durumunda bilet iadesi yapılmamaktadır.- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliklere kabul edilmemektedir. 8 yaş ve üstü tüm katılımcılar bilete tabidir.- Konser süresince cep telefonlarının kapalı tutulması önemle rica olunur.- Konser salonuna yiyecek ve içecek alınması yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizatör, öngörülemeyen nedenlerden dolayı etkinlik tarihlerinde ve programlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinliğin iptali veya ertelenmesi dışındaki durumlarda, satın alınan biletlerde iptal, iade veya değişiklik yapılmamaktadır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT