NSU - Kurbanlar Arasında Almanlar d

Tarihler: 18 Ekim 2024 Cuma ~ 18 Ekim 2024 Cuma 18 Ekim 2024 20:00

Yer: Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kent Tiyatro Festivali Etimesgut Ankara

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2024 ~ Eki 18, 2024

Bu bir oyun değil.

Daha doksanlı yılların sonunda ırkçı eylemlerine başlayan ve 2000 yılı itibarıyla on bir yıl boyunca Almanya’nın farklı yerlerinde cinayetler işleyen, bombalı saldırılar gerçekleştiren “NSU üçlüsünün” cani eylemleri 2011 Kasımında Uwe Mundlos ve Uwe Böhnhardt’ın bir banka soygunu sonrasında yakalanma ihtimalleri karşısında saklandıkları karavanda kendilerini öldürmeleri ve ardından Beate Zschäpe’nin oturduğu binayı yakıp sonrasında teslim olmasıyla son buldu. Son bulan onların üç kişilik hikayeleri gibi görünse de Almanya genelinde onlara yardım ve yataklık edenler ceza almadan ırkçı eylemlerine devam etmekte, ırkçı görüşlerini yaymakta. Bu gösteride, işlenen cinayetler tek tek ele alınırken bu cinayetlerin arka planları, Alman emniyet kurumlarının basiretsizliği, kurumların yer yer bilerek ve isteyerek delil oluşturabilecek öğeleri yok etmesi, faillerin “Alman” olma ihtimalini en başından beri yok sayarak Türk mafyası üzerinde yoğunlaşması, kurbanların ya

Etkinlik Kuralları:

-  Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

- İndirimli biletler; şehit-gazi yakınları, öğretmenler, öğrenciler, emekliler, engelliler için geçerlidir. İndirimli bilet satın alan katılımcıların etkinlik girişinde resmi ve geçerli bir belge göstermeleri zorunludur.

- Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca belirlenen koltuklarda oturulması gerekmektedir.

- Etkinlik başlangıç saatinden en az 30 dk. önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunmasını önemle rica ederiz.

- Organizatör, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Organizatör, etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Etkinlik alanına yiyecek ve içecek almak yasaktır.

- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.

- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Giriş esnasında barkod / bilet kontrolü yapılacağı için biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT