Richard

Tarihler: 04 Eylül 2024 Çarşamba ~ 04 Eylül 2024 Çarşamba 04 Eylül 2024 21:00

Yer: Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Richard Çekirge Bursa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2024 ~ Eyl 4, 2024

Bugüne kadar 60 oyunda yaklaşık 110.000 seyirciye ulaşan ve 2023 - 2024 sezonunun en çok izlenen oyunlarından olan “Richard”, Kabare Dada ve Net Sanat tarafından hayata geçirildi. Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri’nde Yılın Prodüksiyonu ve Yılın Dramaturgu (Dilek Tekintaş), 10. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nde ise Yılın Oyuncusu (Okan Bayülgen), En İyi Koreografi (Dicle Doğan) ve Yılın Prodüktörü (Cemalettin Kömürcü) ödüllerine layık görüldü.Okan Bayülgen, W. Shakespeare’in "III. Richard"ına, bu yüzyılın ilk çeyreğinden bakıyor, modern filozofların yaklaşımlarını ele alıyor. Richard’ın gerçekliğini, W.Shakespeare’in Richard’ı hikayeleştirmesini tartışmaya açıyor. Yabancı olmayı, yalnızlaşmayı, vahşileşmeyi tartışırken, oyun içindeki hayali bir tiyatro kumpanyası W. Shakespeare’in III. Richard’ını tekrar oynuyor.2012 senesinde İngiltere kralı III. Richard'ın kemikleri bir otoparkta

Etkinlik Kuralları:

- 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. - 18 yaş ve üzeri bilete tabidir. - Etkinlik başladıktan sonra alana seyirci alınmamaktadır.Geç kalan izleyiciler için bilet iadesi yapılmamaktadır. - Organizatör etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Etkinlik alanına yiyecek ve içecek almak yasaktır. - İade ve iptal yoktur. - Organizatör firmanın mücbir sebepler ile organizasyon tarih ve saati ile oynama hakkı vardır. - Organizatör firma bilet fiyatlarında değişiklik hakkına sahiptir.

 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT