Soğuklar

Soğuklar

Tarihler: 31 Temmuz 2024 Çarşamba ~ 31 Temmuz 2024 Çarşamba 20:30

Yer: Fıccın

Ücret: Tam - 1800.00 TL

Nereden Alınır: https://tiyatrolar.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2024 ~ Tem 31, 2024

Fikret, ortağıyla birlikte işlettiği meyhaneye üç ay sonra ilk kez gelir. Meyhaneye gelen misafirlere börülce, humus ve roka salatası yapmak durumunda kalan Fikret, uzun süredir mutfağa girmediğinin farkına varır. Börülce, humus ve roka yetiştirilmesi gereken mezeler olmaktan öteye geçip Fikret’in hatıralarının birer imgesine dönüşürler. Misafirler kendileri için hazırlanan mezeleri beklerken Fikret’in yaşamının yakın tarihine tanıklık ederler.

“Soğuklar” temel olarak insanın derinliklerine inmek ve orada unutulmuş duyguları yeniden keşfetmek üzerine bir deneyim alanı sunmayı amaçlamaktadır. Bu performans/ deneyim alanı samimi bir meyhane ortamına gelen kişileri bir keşif yolculuğuna çıkaracaktır. “Bu arada yeni bir börülce tarifi buldum. Reçetesi dolabın üzerinde. Mutlaka dene. Sarımsağı bol koy. Dolaba iki demet bıraktım. Şimdiden afiyet olsun.”

Not: Bilet fiyatlarına dörtte bir 70’lik rakı, 4 çeşit meze ve kuver dahildir. Fikret’in performans boyunca hazırlayıp sunacağı mezeler de ikramımız olacak

Oyuncular: Ertürk Erkek

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT