Haliç Yelken Yarışları

Haliç Yelken Yarışları

Tarihler: 21 Eylül 2024 Cumartesi ~ 22 Eylül 2024 Pazar

Yer: Haliç Su Sporları Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2024 ~ Eyl 22, 2024

İBB’nin İstanbul’a kazandırdığı ilk uluslararası su sporları tesisi Haliç Su Sporları Merkezi, bu hafta sonu yelken yarışlarına ev sahipliği yapacak. İBB ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğinde Bosphorus Cup kapsamında ikinci kez gerçekleştirilecek etkinlikte 10 kulübün 100 sporcusu yarışacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) İstanbul’a kazandırdığı Haliç Su Sporları Merkezi’nde 21 – 22 Eylül’de Haliç Yelken Yarışları düzenlenecek. İBB ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğinde Bosphorus Cup kapsamında ikinci kez gerçekleştirilecek etkinlikte 10 kulübün 100 sporcusu yarışacak. Sporcular denizde şampiyonluk mücadelesi verirken aileleri de tribünlerden heyecanlarına ortak olacak.

6 – 17 yaş aralığındaki sporcuların yelken açacağı organizasyonda Optimist ve Ilca 4 sınıflarında genel ve junior genel kategorilerde yarışlar yapılacak. İlk kez gerçekleştirilecek olan ve 13 – 17 yaş arası sporcuların katılabileceği RS Quest sınıfı yarışları için 19 – 20 Eylül tarihlerinde parkur antrenmanı yapılacak.

Yarışların sonunda kulüplere ve sporculara kupa ve çeşitli hediyeler verilecek.

SU SPORLARININ MERKEZİ

Yapımı tamamlandıktan sonra geçtiğimiz yıl açılan Haliç Su Sporları Merkezi’nde Beyoğlu, Eyüp ve Fatih bölgelerindeki çocuk ve gençlere kürek, kano ve yelken branşlarında eğitimler veriliyor. Su sporlarında birçok kulübe ev sahipliği yapan tesis uluslararası su sporları festivalinin yanı sıra çeşitli dönemlerde ulusal ve yerel yarışlara da ev sahipliği yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT