Red Bull Basement, Yeni Nesil Girişimcileri Tokyo'ya Çağırıyor

Red Bull Basement, Yeni Nesil Girişimcileri Tokyo'ya Çağırıyor

Tarihler: 29 Ağustos 2024 Perşembe ~ 30 Kasım 2024 Cumartesi

Yer: Red Bull Basement

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2024 ~ Kas 30, 2024

Red Bull Basement, genç ve yenilikçi fikirleri hayata geçirmek isteyen girişimciler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Yapay zeka teknolojisiyle desteklenen bu global program, katılımcılara mentorluk, network imkanları ve dünya çapında projeler hayata geçirme imkanı veriyor. Türkiye’den seçilecek olan finalist yarışma sonunda, Aralık 2024'te Tokyo'da düzenlenecek Dünya Finalinde ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak.

  Genç ve yenilikçi fikirleri desteklemek amacıyla Red Bull Basement başlıyor. Yapay zeka teknolojisinin gücünü kullanarak, katılımcılara fikirlerini hayata geçirme fırsatı sunan program, dünya genelinde projeye başvuran binlerce genç için mentorluk ve network imkanlarıyla global çapta start-up projeleri yaratma olanağı sağlıyor. 

Fikirlerinizi Dünya ile Paylaşın
Red Bull Basement, öğrencilere ve yeni nesil girişimcilere mentorluk, sektör liderleriyle network kurma ve global bir platformda yer alma fırsatı sunuyor. Türkiye’den seçilecek olan finalistler, Aralık 2024'te Tokyo'da düzenlenecek Dünya Finalinde ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak. Dünya Finali'ni kazanan ekip ise Haziran 2025'te Los Angeles ve Silikon Vadisi'nde düzenlenecek 3 haftalık eğitim programına katılarak, fikirlerini küresel pazara taşıma imkanı bulacak.

AI Destekli Bir Yarışma
Fikirlerine ve projelerine güvenen üniversite öğrencileri, Red Bull Basement'a katılarak, fikirlerini geliştirmek için AI sohbet robotundan destek alabilirler. Jüri tarafından değerlendirilecek olan projeler arasında, en yenilikçi ve potansiyeli yüksek olanlar finale yükselecek. 

Garanti BBVA, Microsoft ve AMD Gençlerin Hayallerini Gerçekleştirmesine Bu Projede Destek Veriyor
Türkiye’de gençlerin teknolojik start-up girişimciliğini sürekli destekleyen Garanti BBVA, Microsoft ve AMD de Red Bull Basement ile gençlerin hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak için projenin ana sponsoru oldular.

Projeye başvuru yapmak isteyen öğrenciler, Red Bull Basement sitesinden başvurularını tamamlayabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT