Ankara Eskişehir Çıkışlı Assos Bozcaada Çanakkale Turu

Ankara Eskişehir Çıkışlı Assos Bozcaada Çanakkale Turu

Gezi Rehberi Ankara Eskişehir Çıkışlı Assos Bozcaada Çanakkale Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Assos Antik Kenti - Athena Tapınağı - Ayazma Plajı - Bozcaada - Taksiyarhis Kilisesi - Şeytan Sofrası - Aşıklar Tepesi - Cunda Adası - Çanakkale Şehitlik - 57. Alay Şehitliği - Truva Ören Yeri - Conk Bayırı - Gelibolu

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Sıhhiye Atatürk Lisesi Önü - 22:15 Söğütözü Armada AVM - 00:30 Cengiz Topel Caddesi Acente Ofis Önü - 03:00 Beşevler Carrefour Karşısı (Shell İstasyonu) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2024 ~ Eyl 15, 2024

Tur Programı

1. Gün

1. Gün - Ankara - Eskişehir - Bursa - Çanakkale

Belirtilen kalkış noktalarından seyahatimize başlıyoruz.

2. Gün

2. Gün - Edremit

Günün Gezi Noktaları;Alaybey MahallesiAssos Antik Kenti Athena TapınağıAyazma PlajıBozcaadaAcentenin konforlu otobüsleri ile yaptığımız yolculukla, Ankara –Eskişehir - Bursa – Çanakkale güzergâhını takip ederek mitolojide Tenedos adası olarak bilinen, Posedion un üflediği rüzgârların kıyılarını dantel gibi şekillendirdiği Bozcaada’ya doğru yol alıyoruz. Ezine ilçesi Geyikli iskelesine ulaşıyoruz. Buradan bineceğimiz feribotla yaklaşık yarım saat süren bir yolculuk sonrası ulaşacağımız Bozcaada’daki ilk durağımız tüm ihtişamıyla bizleri karşılayan ve Cenevizliler tarafından yaptırıldığı bilinen Bozcaada Kalesi olacak. Panoramik olarak göreceğimiz Bozcaada Kalesi’nden, yapılan anlatımlar ve çekilen fotoğraflar sonrası ayrılarak, Eski Rum Mahallesi (Cumhuriyet) ve Eski Türk Mahallesinin (Alaybey mahallesi) ara sokaklarında dolaşarak geçmiş Bozcaada yaşamının izlerini arıyoruz. Gezimizin ardından dileyen misafirlerimiz serbest zaman diliminde Ayazma plajına giderek denize girebilirler, dileyen misafirlerimiz ise serbest zamanda Bozcaada’nın meşhur reçellerini ve kurabiyelerini alabilir aynı zamanda Bozcaada üzümlerinden üretilen şaraplarından tadabilirler. Serbest zaman sonrası, bu şirin adadan ayrılarak tekrar feribotla ulaşacağımız Geyikli iskelesinden Assos (Behramkale’ye) hareket ediyoruz. Behramkale Köyü’ne vardıktan sonra köyün girişinde aracımızdan inip 238 metre yükseklikte andezit bir kayaç üzerine kurulmuş olan Assos Antik Kenti’nin akropolüne çıkıyoruz. Rehberimizin anlatımı eşliğinde antik dönemin İlk Dor Düzeni ile yapılmış olan Athena Tapınağı’nı görüyoruz.  Rehberimizin verecek olduğu serbest zamanda köy içerisinde kentin meşhur fincanda pişen sakızlı Türk kahvesini yudumlayabilir ya da alışveriş yapabilirsiniz. Serbest zaman sonrasında otele doğru hareket ediyoruz. Konaklama otelimizde. NOT: Turumuzun ilk gününde yüzme molamızın olması nedeniyle turumuzun başlangıcında plaj malzemeleriniz için ayrı bir çanta hazırlamanızı tavsiye ediyoruz!!

3. Gün

3. Gün - Edremit

Günün Gezi Noktaları;Taksiyarhis KilisesiAyvalık Tekne Turu (Ekstra)Şeytan SofrasıAşıklar TepesiMaden AdasıPınar AdasıCundaSabah otelimizden ayrılıp, Çamlık mevkiinde bulunan Şeytan Sofrası'na hareket ediyoruz. Burada rehberimizden Şeytan Sofrasının hikayesini dinledikten sonra fotoğraflarımızı çekip, çay-kahve içmek için mola veriyoruz. Serbest zamanımızın ardından teknemize binmek üzere Ayvalık şehir merkezine hareket ediyoruz.(Ekstra) Teknemize bindikten sonra Hakki Bey yarımadası ve Cunda(Ali Bey)adasını panoramik olarak görüp, Pınar Adası (Mosko), Kara Ada (Akvaryum Koyu), Maden Adası, Ortunç Koyu, İncirli adası gibi koylarda yüzme molası veriyoruz. Tekne turumuzun ardından Cunda Adası’nda teknemizden iniyoruz. (Ekstra) Rum evlerinin arasından geçerek Taksiyarhis Kilisesini panoramik olarak fotoğraflayıp, Aşıklar Tepesine ulaşıyoruz. Cunda’da alacağımız serbest zamanda sakız dondurması ve lokmasını tatmanızı tavsiye ederiz. Buradan otelimize doğru hareket ediyoruz. Konaklama otelimizde. 

4. Gün

4. Gün - Balıkesir - Çanakkale - Bursa - Eskişehir - Ankara

Günün Gezi Noktaları;Çanakkale Şehitler Abidesi57.Alay ŞehitliğiTruva Ören YeriConk BayırıGeliboluTabyalarSabah otelden ayrılıp, Homeros’un yazmış olduğu Ilyada ve Odessa destanına konu olan ve Truva savaşının geçmiş olduğu Truva Ören Yerine ulaşıyoruz. Burada yapılan anlatımlarla bu savaşı tekrar yasayarak antik şehir içerisinde bulunan yapıları ziyaret ediyoruz ardından Çanakkale’ye gidiyoruz. Güzelyalı bölgesinde öğle yemeğimizi aldıktan sonra  İskeleden bineceğimiz feribotla Eceabat’a geçiyoruz. Gelibolu Yarımdası'na varıyor ve 1914 yılında başlayan toplam 253,000 askerimizin şehit ve zayii olduğu Çanakkale Savaşının izlerini görme fırsatı bulacağız. (Tabyalar,Seyit Onbaşı Anıtı, Kilitbahir Kalesi’ni ,Alçıtepe Köyü) panoramik olarak gördükten sonra Eski hisarlık Burnu üzerinde yer alan, açılan bir proje yarışması sonucunda 37 proje arasından seçilen, Çanakkale Muharebelerinde şehit düşen tüm askerlerimizi simgeleyen ve onların anısını yaşatan Çanakkale Şehitler Abidesi’ni ziyaret ediyoruz. Ardından 57.Alay Şehitliği’ni gezip, Atatürk’ün saatinin parçalandığı, Anafartalar ovasını gözetlediği yer olan Conk Bayırını görüyoruz. Sonrasında turumuz sonlanarak bir başka acente organizasyonunda buluşmak dileğiyle aldığımız yerlere bırakıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Programda Belirtilmeyen Yemekler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

Önemli Notlar:
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT