Bursa'dan Marmaris Datça Akyaka Yüzme Ve Tekne Turu

Bursa'dan Marmaris Datça Akyaka Yüzme Ve Tekne Turu

Gezi Rehberi Bursa'dan Marmaris Datça Akyaka Yüzme Ve Tekne Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Aşıklar Yolu - Marmaris - Dalyan - Kaunos Kaya Mezarları - İztuzu Plajı - Eski Datça - Kız Kumu Plajı - Azmakçayı - Gökova Körfezi - Akyaka - Kleopatra Plajı - Sedir Adası - Gelibolu

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 02.00 Bursa Almira Otel önü - 06.00 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2024 ~ Eyl 21, 2024

Tur Programı

1. Gün

Azmak Çayı – Gökova Körfezi Tekne Turu – Akyaka Kasabası - Sedir Adası - Aşıklar Yolu - Marmaris

Azmak Çayı – Gökova Körfezi Tekne Turu – Akyaka Kasabası - Sedir Adası - Aşıklar Yolu - Marmaris Turumuz, 02.00 Bursa Almira Otel önünden - 06.00’da Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önünden sizleri otobüsümüze alıyoruz. Bursa – Balıkesir – İzmir güzergâhını takiben Gökova’ya doğru hareket ediyoruz. Gökova Körfezini yukardan fotoğraflamak için vereceğimiz molanın ardından evleriyle mimari ödül sahibi olan Akyaka’ya ulaşıyoruz.  Azmak Çayı kenarından körfeze doğru bir gezinti yapıyoruz. Akyaka’nın güzelliklerini görünce “biz neden burada yaşamıyoruz” diyeceksiniz. Azmak Çayı’nın güzelliği daha hafızanızdan silinmeden Gökova Tekne Turumuza çıkıyoruz (EKSTRA). Bu tekne turumuzda; Gelibolu Adası, İncekum, Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Sedir Adası’na gidiyoruz. Sedir Adası’nda dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’nda verilen yüzme molamızın ardından Akyaka’ya geri dönüyoruz. Akyaka Beldesinden bedenen ayrılırken ruhumuzu da Gökova Körfezi’nde bırakıyoruz. Sonrasındaki durak noktamız Türk filmlerinde görebileceğiniz güzellikte bir ağaç tüneli olan Âşıklar Yolu olacak. Aşk üzerine dileklerimizi Âşıklar Yolunda tutup, grup fotoğrafı çektiriyoruz. Gezilerimizin ardından Marmaris deki otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Bursa'dan hareket ettikten sonra, otele giriş yapmadan Akyaka'da yüzme molası verileceğinden misafirlerimizin, kolaylık olması açısından plajda kullanacakları deniz kıyafetlerini, havlu-terlik vb. gibi kullanım eşyalarını, ayrı bir küçük çanta içinde yanlarına almalarını tavsiye ederiz.Sabah Kahvaltısı: Yol Üstü Tesislerde Ekstra Olarak Alınacaktır.Öğle Yemeği: Ekstra Olarak Alınacaktır.Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.Konaklama: Sema Otel, Sesin Otel vb.Mola Tesisleri: Yol Üstü Tesisler.Rota: İstanbul – Akyaka (700 km) Akyaka - Marmaris (30 km)Toplam Kat Edilecek Mesafe: 730 Km

2. Gün

Serbest Gün - Marmaris Tekne Turu - Jeep Safari - Marmaris Barlar Sokağı

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, Serbest zaman; Dileyen misafirlerimiz ile (Ekstra Tekne Turu + Öğlen Yemeği): Marmaris’in iç körfezinde farklı koyları ile büyüleneceğimiz Marmaris Tekne Turumuza (2. Tekne Turu) çıkıyoruz. Bu turumuzda, Balık Çiftliği, Cennet Adası, Akvaryum, Fosforlu Mağara, Kadırga Koyu, Kumlubük, Turunç, Keçi Adası göreceğimiz başlıca noktalar olacak ve bu noktalarda yüzme molalarımız olacak.Dileyen misafirlerimiz ile (Ekstra Jeep Safari + Öğlen Yemeği): Jeep Safari de tam gün sürecek olan eğlenceli bir geziye çıkıyoruz. Marmaris’in başka bir yüzünü keşfedeceğiniz Turgutlu Şelalesinde soğuk bir yüzme molası veriyoruz. Sonrasında efsanelere tanıklık etmiş olan Kız Kumunda yüzme molası veriyor ve denizin üstünde yürüdüğünüzü hissedeceğiniz bir yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Gezilerimizin ardından otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden misafirlerimizle beraber Marmaris Barlar Sokağına gideceğiz (Ekstra).Sabah Kahvaltısı: Otelde  Alınacaktır. Tur Ücretine DâhildirAkşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.Toplam Kat Edilecek Mesafe: 50 Km

3. Gün

Yel Değirmenleri – Eski Datça –Taşlık Plajı Yüzme Molası - Dönüş

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, Akdeniz ile Ege Denizinin birleştiği nokta olan Datça’ya hareket ediyoruz. Datça’nın girişinde yer alan Kızlan mevkiindeki Tarihi Yel Değirmenleri (Panoramik) gördükten sonra adı Can YÜCEL ile özleşmiş Eski Datça’ya varıyoruz. Eski Datça’da Taş Binalar arasında yürürken Can YÜCEL’İN evini de görüyoruz. Köy kahvesinde kahve molamızın ardından Yeni Datça’ya gidiyoruz. Yeni Datça’da Taşlık Plajında yüzme molası veriyoruz. İsteyen misafirlerimiz, Taşlık Plajı yakınında yer alan sıcak ve kükürtlü suya sahip olan gölde de yüzebilirler. Serbest zamanın bitiminde İstanbul dönüş yolculuğuna geçiyoruz.Sabah Kahvaltısı: Otelde  Alınacak Olup, Tur Ücretine DâhildirÖğle Yemeği: Datça’da Serbest MenüAkşam Yemeği: Yolüstü Mola Tesislerinde Ekstra Olarak Alınacaktır.Rota: Otel – Datça (70 km) Datça Çevre Gezileri (20 km) Datça – İstanbul (740 km) Toplam Kat Edilecek Mesafe: 830 Km  

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Hijyen Seti

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Tekne Turu Ücretleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

İPTAL VE İADE GÜVENCE PAKETİ: Tura Çıkış  Gününden; 72 Saat (3 Gün) Öncesine Kadar Rezervasyon İptal Talebinde Bulunulması veya Değişiklik Halinde Koşulsuz Yüzde 100 Kesintisiz İade Garantisi Sunuluyor. 1, 2 veya 3 Gece Konaklamalı Turlarda Paket Bedeli Kişi Başı 35 TL’dir. 4 Gece ve Üzeri Konaklamalı Turlarda Paket Bedeli Kişi Başı 50 TL’dir. Uçaklı Turlarda İptal İade Güvence Paketi Eklenememektedir.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI

Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz. (Özel sağlık sigortası misafire ait özel harcamadır)

RULET OTEL: Rulet otel bir otel ismi değildir. Müsaitliğe göre 3, 4, 5 yıldız veya Özel Belgeli otellerde konaklama gerçekleşecektir. Programda belirtilen oteller örnek olup, konaklama önceliği olan tesislerdir. Yüksek sezonda otellerde değişiklik olabilir.

ÖNEMLİ:

* İlk gün otele girmeden geziye başlayacağımızdan, yüzme için gerekli kıyafetlerinizi ayrı bir şekilde hazırlayınız.

* Programlarımızda Gerçekleştirilen Tekne Turlarımızda yüzme molaları için belirttiğimiz koyların hangilerinde mola verileceğine; yoğunluk, rüzgâr yönü ve şiddeti, berraklık, denizdeki akıntı gibi etkenler dikkate alınarak, tekne kaptanı tarafından karar verilir.

* Gece Turları, Ekstralar: Tüm gece turları ekstra olup katılıma ve kişi sayısına bağlı olarak gerçekleştirilir.

İKLİM

Akdeniz iklimi, yaz sıcaklığı güneş ışınlarının düşme açısına, kuraklık ise alçalıcı hava hareketlerine bağlıdır. En sıcak ay ortalaması 26-28 °C, en soğuk ay ortalaması 8-10 °C dir. Yıllık sıcaklık ortalaması 18 °C dir. Kar yağışı ve don olayı çok ender görülür. En fazla yağış kışın, en az yağış yazın düşer. Kışın görülen yağışlar cephesel kökenlidir. Cephesel yağışlar en fazla bu iklimde görülür. Yıllık yağış miktarı yükseltiye göre değişir. Ortalama 600 -1000 mm arasındadır. Yağış rejimi düzensizdir. Bitki örtüsü Kızılçam ormanlarıdır. Alçak alanlarda (0-800 m) Makiler bu ormanların tahribiyle oluşmuştur. Maki yaz kuraklığına, dayanabilen; Mersin, Defne, Kocayemiş, Zeytin, Zakkum Keçiboynuzu gibi kısa bodur ağaçlardan meydana gelen bir bitki topluluğudur.

TEKNELER

Gökova; 60 kişilik, 25 metre uzunluğunda 5 metre genişliğinde ege tipi teknelerdir. Soyunma kabinli, duş ve tuvaletli, üst kat güneşlenme alanı, alt kat restoran oturma salonudur.

Dalyan; 30 kişilik, standart dalyan tipi teknelerdir. Bölgedeki doğal yaşamı etkilemesinden dolayı bütün tekneler aynı standartta yapılmıştır.

DİĞER DETAYLAR

Paragliding (Yamaç Paraşütü): Özel olarak dizayn edilmiş 42 m2 büyüklüğünde olan iki kişilik yamaç paraşütü ile gerçekleştirilen uçuşlara tandem denir. Tandem uçuşlarında paraşütü bu konuda deneyimli bir pilot kullanır; ikinci kişi ise yolcu durumundadır. Dünyanın en güvenli ve en güzel uçuş bölgelerinden biri olarak uluslararası üne sahip olan Fethiye, Ölüdeniz - Babadağ’dan 1992 yılından beri tandem uçuşları gerçekleştirilmektedir. Her uçuş yaklaşık bir saat sürer. Çocuklardan yaşlılara kadar her yaştaki insan rahatlıkla tandem uçuşu yapabilir. Yamaç paraşütünü, sağlık koşullarının uygunluğunu belirtmek suretiyle, 16 – 55 yas arası herkes yapabilir. Epilepsi, astım, kalp, bel ve omurga rahatsızlıkları olanlar yamaç paraşütüne katılamazlar.

OTOBÜSLER

MERCEDES TRAVEGO & TOURISMO: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MAN FORTUNA: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

NEOPLAN CITYLINER / TOURLINER: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

TEMSA SAFIR / MARATON: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MIDIBUSLER

ISUZU TURKUAZ: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOVO LUX: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

SULTAN OTOGAR: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

MINIBUSLER

MERCEDES SPRİNTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

WOLKSWAGEN CRAFTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOT: Turlarımızda kişi sayısına göre, yukarıda belirtilen araç tiplerinden herhangi birisi kullanılır.

TUR PROGRAMLARIMIZ 6502 NOLU TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT