Bursa Çıkışlı Likya Turu 3 Gece

Bursa Çıkışlı Likya Turu 3 Gece

Gezi Rehberi Bursa Çıkışlı Likya Turu 3 Gece

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Akyaka - Göcek - Kaputaş Plajı - Saklıkent Kanyonu - Ölüdeniz

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 02:00 Bursa Almira Otel Önü - 07:30 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2024 ~ Eyl 22, 2024

Tur Programı

1. Gün

Akyaka - Nehirde Yüzme Molası - Akyaka Plajı - Göcek

Çıkış noktalarından sizleri otobüsümüze alarak Bursa – Balıkesir güzergâhını takiben İzmir’e hareket ediyoruz. Sırtını yemyeşil dağlara, eteklerini masmavi sulara yaymış sessiz, Sakin Şehir unvanına sahip olan Akyaka’ya vardıktan sonra ağaçlar ve sazlıklar arasından süzülerek Gökova Körfezi’ne akan doğal bir akvaryum gibi olan Kadın Azmağında yüzme molası veriyoruz. Koruma altına alınan bu bölge kahverengiyle, yeşilin ahenginin olağanüstü olduğu, yaz ortasında bile suyun sıcaklığı 8 dereceyi geçmemesi, şiirsel güzellikteki su altı bitki örtüsü, elinizle tutuverecekmiş hissine kapılacağınız balıkları, kaplumbağaları, üzerinde süzülen ördekleri sizleri kendisine hayran bırakacak. Ardından mavi bayraklı Akyaka plajında mola veriyoruz. Akşama doğru bu doğa harikası yerleşim noktamızı arkamızda bırakarak Fethiye'ye hareket ediyoruz. Yolumuz üstündeki Göcek’e uğruyoruz. Marinasında pahalı tekneleri ve güzelliği ile herkesi büyüleyen şirinliği ile Göcek’teki gezimizi tamamlayarak, Katrancı Koyunun güzel manzarasını görerek ve fotoğraflarını çekerek Fethiye’deki otelimize ulaşıyoruz. Turumuz boyunca konaklamamızı gerçekleştireceğimiz otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde gerçekleşecektir.

2. Gün

Kaputaş Plajı - Saklıkent Kanyonu - Patara Kumsalı - Rafting - Zipline

Turumuz, sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası başlıyor. Dileyen misafirlerimiz 1975 m. yükseklikteki Babadağ’da Yamaç Paraşütü (Paragliding) yapma fırsatı bulabilirler (Ekstra). Sonrasında turkuaz renginin hâkim olduğu Kaputaş plajına hareket ediyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından uzunluğu yaklaşık olarak 18 km bulan Özel Çevre Koruma Bölgesi ilan edilen Patara kumsalına hareket ediyoruz. Gündüz insanlara gece caretta caretta deniz kaplumbağalara ev sahipliği yapan kumsallık alanda uzunca bir süre mola verdikten sonra isteyen misafirlerimiz ile yürüyerek antik kentimizi geziyoruz. Ardından 1996 yılında Milli Park ilan edilen Saklıkent Kanyonuna hareket ediyoruz. Uzunluğu 18 Km yüksekliği 200 mt ile 600 mt arasında değişen kanyonda yürümek isteyen misafirerlerimizle yürüyüşümüze başlıyoruz. Saklıkent Milli Park’ta vereceğimiz mola içerisinde isteyen misafirlerimiz Karaçay nehrinde tek kişilik botlarla rafting yapabilirler ya da macera parkından (zipline, bungee jumping vsr) yararlanabilirler (Ekstra).  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Tüm Gün Ölüdeniz Yüzme Molası - Kayaköy

Turumuz, sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası başlıyor. 2006 yılında dünyanın en güzel kumsalı seçilen mavi bayraklı plajımız Ölüdeniz’e (Kıdrak Lagünü) hareket ediyoruz. Tüm gün sürecek molamız sırasında misafirlerimiz Kıdrak Milli Park içinde yer alan su sporlarından (parasiling, banana, ringo vsr) yararlanabilirler (Ekstra). Sonrasında eski adı Levissi olan Kayaköy’e doğru yol alıyoruz. Lozan Antlaşması’nın sonucunda mübadele ile terk edilmiş eski bir Rum köyü olan Kayaköy’ü gezerken 1920’li yılları yaşayacak, sokaklarında dolaşırken o dönem insanlarının yaşantılarından esintiler bularak onların hüzünlü gidiş öykülerine ortak olacaksınız. Kayaköy gezisinin ardından otelimize hareket ediyoruz.

4. Gün

Tüm Gün Sarıgerme Plajı Yüzme Molası - Belen Kahvesi

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında başlıyor. Boylu boyunca uzanan altın sarısı kumsalı, kum zambakları ve ferahlatan rüzgarı ile sizleri büyüleyecek Sarıgerme Plajına hareket ediyoruz. Mavi bayraklı kumsaldan denize girerek yorgunluğumuzu attıktan sonra Ormancı Türküsünün çıkış noktası olan Gevenes Köyü (Çaybükü’nde) Belen Kahvesinde çay ve kahve molası veriyoruz. Çay molamızın ardından İstanbul’a dönüş yolculuğu başlıyor. İzmir – Manisa - Balıkesir güzergâhı üzerinden Bursa yolculuğumuza başlıyoruz. Bir başka acente organizasyonunda buluşmak üzere sizleri aldığımız noktalara bırakarak üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Sabah Kahvaltıları

- Akşam Yemekleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Tekne Turu Ücretleri

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT