İzmir Çeşme Alaçatı Kuşadası Şirince Efes Turu - (1 Gece)

İzmir Çeşme Alaçatı Kuşadası Şirince Efes Turu - (1 Gece)

Gezi Rehberi İzmir Çeşme Alaçatı Kuşadası Şirince Efes Turu - (1 Gece)

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Kuşadası - Selçuk - Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Çeşme - Çeşme Kalesi - Alaçatı

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 20:00 Beylikdüzü Migros Önü - 20:15 Avcılar Otobüs Durakları - 21:00 İncirli Doğtaş Mobilya Önü - 21:20 Mecidiyeköy İETT Durakları (Mado Önü) - 22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü - 22:20 Kartal Köprüsü Altı - 2 2:40 Çayırova Mc Donalds - 23:45 Yalova Ramada Otel Önü - 00:45 Bursa Almira Otel Önü - 02:45 Balıkesir Otogar Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 18, 2024 ~ Eki 20, 2024

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Gebze - Bursa - Balıkesir - İzmir

Belirtilen noktalardan misafirlerimizi alarak gece yolculuğuna başlıyoruz.

2. Gün

İzmir - Çiçekliköy - Panoramik İzmir Turu - Kuşadası - Selçuk - Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Yedi Uyurlar Mağarası

İzmir Çeşme Alaçatı Kuşadası Şirince Efes Turumuzun 2. Gününde, siz değerli misafirlerimizle buluşmamızın ardından yolculuğumuza  başlıyoruz Günün ilk ışıklarıyla birlikte güzel İzmir’imize varıyoruz. Güne dinç ve enerjik başlamamız için, İzmir Çiçekliköy'de yeşillikler içinde ve doğal bir ortamda bizler için hazırlanan kahvaltımızı alıyoruz. (Ekstra). Kahvaltımızın ardından rehberimizin anlatımları ile birlikte, aracımızla güzel İzmir’imizi panoramik olarak gezip, rehberimizi dinliyoruz. Sırasıyla; İzmir Konak Meydanı, Kordon, Saat Kulesi, Hükümet Konağı ve Asansör’ü aracımız içerisinden görüp, tarihi ve doğal güzellikleriyle bizleri kendine hayran bırakacak Kuşadası’na doğru yola çıkıyoruz. İlk durağımız olan Kuşadası bölgesine gideceğiz. Burada arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenen Tekne Turuna katılarak, Ege'nin serin sularında ve birbirinden güzel koylarında yüzme şansı bulabilirler (Ekstra). Diğer misafirlerimizle Kuşadası çarşısında kısa bir alışveriş molası verdikten sonra Selçuk'a doğru yola çıkarak 100 yıldır kazılan ve henüz %10’luk bölümü çıkarılabilen 8500 yıllık tarihiyle bizleri bekleyen Efes Antik kentine gidiyor ve zamanda yolculuğa çıkıyoruz. Antik Ege Dünyası’nın en sağlam şekilde ayakta kalan kentlerinden birisi olan Efes Antik Kenti’nde; yapacağımız gezimizde Efes’teki tarihsel doku bizleri tarihin derinliklerine çekiyor. Efes gezimiz sonrasında Hristiyanlığın en kutsal mekânlarından birisi olarak kabul edilen ve Meryem Ana’nın yaşamının son günlerini geçirdiği Meryem Ana Evi diğer ziyaret noktamız oluyor. Burada olan Havuz, Kilise ve Ayazma ziyaretlerimizin ardından Kuran-ı Kerim’de isimleri geçen Ashab-ül Kehf (Yedi Uyurlar) Mağarasını ziyaret ediyoruz. Efes’ten ayrılmadan önce bölgenin meşhur yemeği olan ‘’Çöp Şiş’’ menüsünden oluşan öğle yemeğimizi alıyoruz. (Ekstra). Yemek sonrası Efes’ten ayrılarak şirin bir Rum köyü olan, eski adı ile “Çirkince” ve günümüzdeki adı ile Şirince’ye ulaşmış oluyoruz. Birbirinden güzel evleri, sokakları ve insanlarıyla Şirince’yi önce rehberimiz eşliğinde, sonrada bol bol fotoğraf çekmek adına serbest zaman şeklinde geziyoruz. Bu serbest zamanda dileyen misafirlerimiz, karadut suyu ve diğer yöresel ürünlerden alışveriş yapabilirler. Buradaki serbest zamanımızın ardından, Kuşadası’na ulaşıyor ve panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Panoramik tur sonrası otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam dileyen konuklarımızla ekstra Kuşadası Barlar Sokağı turumuzu gerçekleştiriyoruz. Not: Ekstra olarak tüm gün Tekne Turu düzenlenecektir, Tekne turumuza katılan misafirlerimiz mevcut programdan faydalanamayacaktır.Sabah Kahvaltısı: İzmir Çiçekli Köy’de Serpme Kahvaltı Şeklinde Ekstra Olarak Alınacaktır. (Ekstra)Öğle Yemeği: Kuşadası’nda Ekstra Olarak Alınacaktır. (Ekstra)Akşam Yemeği: Otelimizde Set Menü veya Açık Büfe Olarak Alınacaktır. (Dahildir)Konaklama: İzmir Otelleri, Kuşadası Otelleri

3. Gün

Çeşme - Çeşme Kalesi - Çeşme Marina - Gazi Hasan Paşa Anıtı - Alaçatı - Alaçatı Pazarı

İzmir Çeşme Alaçatı Kuşadası Şirince Efes Turumuzun 3. Gününde, otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısının ardından kısa bir yolculuk sonrası son dönemlerin popüler tatil beldesi Çeşme’ye hareket ediyoruz. Çeşme’ye vardığımızda, gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. Çeşme Kalesi sonrasında Osmanlı Devleti’nde sadrazamlık yapmış bir Osmanlı devlet adamı ve askeri olan, evcilleştirdiği bir aslan ile birlikte dolaşması ile meşhur olan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Anıtı’nı ziyaret ediyoruz. Buradaki ziyaretimizin ardından 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansaray’ı görüyoruz ve rehberimizden hem kervansaray hem de çeşme hakkında genel bilgileri dinliyoruz. Rehberimizin bilgilendirici anlatımlarının sonrasında siz değerli misafirlerimize Çeşme Meydanı’nda kısa bir mola vereceğiz. Bu molada dilerseniz Çeşme Kordon’da gezebilir veya bölgedeki restoranlarda öğle yemeği için Ege’ye özgü zeytinyağlı yemeklerin tatlarına bakabilirsiniz. (Ekstra). Buradaki serbest zamanımızın sonrasında Alaçatı'ya doğru hareket ediyoruz. Alaçatı’da Yel Değirmeni ile turumuza başlıyoruz. Rehberimiz bilgilendirici anlatımları ile Arnavut kaldırımlı sokakları adım adım arşınladıktan sonra, Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz Alaçatı Pazarı’nda serbest vakit vereceğiz. Alaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi yapılarını fotoğraflayabilmeniz için sizlere ayrıca serbest zaman vereceğiz. Alaçatı ziyaretimizin ardından dileyen misafirlerimiz Ilıca Plajı'nda deniz keyfi yaşayabilir. Yüzme molamızın ardından akşam saatlerinde siz değerli misafirlerimiz ile bizleri bekleyen aracımıza binerek dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Güzel bir hafta sonu tatilini geride bırakıp siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıp, bir sonraki acente organizasyonunda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. (Dahildir)Öğle Yemeği: Çeşme’de ekstra olarak Alınacaktır. (Ekstra)Akşam Yemeği: Yol Üstü Dinlenme Tesislerinde Ekstra Olarak Alınacaktır. (Ekstra)Konaklama: Dikkat Bu Gece Konaklama Yoktur!

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Programda Belirtilmeyen Yemekler

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT