Pamfilya - Antalya - Olympos - Adrasan - Kekova Turu (4 Gece)

Pamfilya - Antalya - Olympos - Adrasan - Kekova Turu (4 Gece)

Gezi Rehberi Pamfilya - Antalya - Olympos - Adrasan - Kekova Turu (4 Gece)

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Düden Şelalesi - Aspendos - Kleopatra Plajı - Kemer - Phaselis - Side - Apollon Tapınağı - Manavgat Şelalesi - Perge Antik Kenti - Olympos - Kekova - Simena - Batık Şehir

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Merter Metro İstasyonu İspark Otoparkı - 23:00 Mecidiyeköy Meydan Otobüs Durakları Yanı Mado Pastanesi Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi İspark Otopark Yanı - 00:15 Kartal Köprüsü Metro İstasyonu (E-5 Ankara İstikameti) - 00:30 Çayırova Mc Donald's - 01:15 İzmit Halkevi Duraklarından (Asya Otel Karşısı) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2024 ~ Ağu 10, 2024

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen hareket noktalarından katılacak misafirlerimizle otobüsü eşliğinde gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

Düden Şelalesi – Aspendos Tiyatrosu –Köprülü Kanyon'da Rafting İmkanı

00:15 Kartal Köprüsü Metro İstasyonu (E-5 Ankara İstikameti), 00:30 Çayırova Mc Donald's, 01:15 İzmit Halkevi Duraklarından (Asya Otel Karşısı) katılacak misafirlerimiz ile otobüs ikramları eşliğinde eşliğinde Adapazarı – Kütahya  – Afyon güzergâhını takiben Antalya’ya hareket ediyoruz. Sabah dileyen misafirlerimiz ile yolda alınan serbest kahvaltı sonrası, Düden Şelalesi gezimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından, Anadolu’da günümüze kadar en iyi korunmuş Roma Tiyatrosu olan Aspendos Antik Tiyatrosu’nu geziyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ile bir sonraki durağımız ise Toros dağlarından doğan Köprü çay üzerinde yapılacak olan Rafting olacak.(Ekstra) 7'den 70'e herkesin katılabileceği iki buçuk saat sürecek olan bu muhteşem spor aktivitesinde suyun en çalkantılı olduğu rapidlerde heyecanlı dakikalar bizleri bekliyor olacak. (Bu etkinlik ekstra olup rafting yapmayacak olan misafirlerimiz için farklı bir gezi alternatifi olmayacağından, bu misafirlerimiz rafting alanımızda bulunan restoranımızda beklemek durumundadırlar.) Rafting sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Önemli Not : Programımız otele giriş yapmadan ilk gün rafting turu ile başlayacağından dolayı konuklarımızın raftingte giyecekleri eşyaları ayrı bir çanta içinde ayarlamaları rica olunur. Rafting hakkında ayrıntılı bilgi rehberimiz tarafından otobüste bildirilecektir. Sabah Kahvaltısı: Güzergahımız üzerinde uygun bir tesiste alınacaktır.  (Ekstra)Öğle Yemeği: Köprülü Kanyon'da menü olarak alınacaktır. (Ekstra)Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dahildir. Güzergâh: İstanbul - Bozüyük – Afyon – Antalya - OtelKonaklama Oteli: Standart Antalya Otelleri.

3. Gün

Alanya Şehir Turu – Dim Çayı – Damlataş Mağarası - Kleopatra Plajı

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında, Alanya’ya hareket ediyoruz. Alanya'yı panoramik olarak görerek Dim Çayı'na ulaşıyoruz. Dim Çayı'nda verilen serbest zaman sonrasında Damlataş Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Ardından ince kumlu, alabildiğine geniş bir plaj olan Kleopatra'nın bile banyo yaptığı söylenen, denizin sığ olması ile bilinen Kleopatra Plajı’nda yüzme molası veriyoruz. Sonrasında otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.Öğle Yemeği: Dim Çayı'nda menü olarak alınacaktır. (Ekstra)Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir.Güzergâh: Otel – Alanya – Dim Çayı – Alanya – Kleopatra Plajı – OtelKonaklama Oteli: Standart Antalya Otelleri.

4. Gün

Antalya'da Serbest Gün - Kemer Tekne ve Phaselis Antik Kenti Turu İmkanı - Olimpos Dağı Teleferik (Tahtalı Teleferik)

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında ekstra olarak düzenlenecek Kemer Tekne , Phaselis Antik Kenti ve Olimpos Dağı Teleferik (Tahtalı Teleferik) turlarımıza katılmak isteyen misafirlerimiz ile Kemer’e hareket ediyoruz. Kemer'i panoramik olarak görerek Liman'a ulaşıyoruz. Kemer Tekne turumuza çıkıyoruz. Bu turumuzda Cennet Koyu, Ay Işığı Koyu, Phaselis Koyu başlıca göreceğimiz noktalar olacak.  Bu noktalarda verilecek yüzme molaları sonrasında küçük kayıklar ile Phaselis Antik Kenti’ne gidiyoruz. Phaselis antik kentinde Askeri liman, Tiyatro, Antik Cadde ve Hamam yapılarını görüp dileyen misafirlerimiz burada tarihi kalıntıların yanı başında Phaselis plajında yüzme imkânı bulabilirler. Antalya'nın batısına doğru hareket ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Olimpos  Dağı Teleferik turuna katılabilirler. Bu teleferik, Dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en uzun Teleferiğidir. Akdeniz’i ve 2.365 Metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı’nın zirvesini birleştiriyor. Teleferik istasyonumuza vardığımızda, 80 kişilik deniz manzaralı panoramik  kabinler ile dağa çıkışımızı gerçekleştiriyoruz. Buradaki kafede arzu edenler ile ekstra içeceklerimizi yudumladıktan sonra inişimize başlıyoruz. Dağ istasyonu 360 derecelik panoraması ile davetkârdır. İniş sırasında dünyanın en güzel korunmuş doğal bölgesinin üstünden geçerek muhteşem bir deneyim yaşıyoruz. (Aktiviteye katılmayacak olan misafirlerimiz Teleferik'e ait bekleme noktasında tura katılan misafirlerimizi bekleyeceklerdir. Turun detaylı bilgilerini rehberinizden alabilirsiniz.) Turumuzu tamamladıktan sonra aracımızda buluşuyoruz. Ardından otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ile gece turuna çıkıyoruz. (Ekstra)Önemli Not: Kemer Tekne ve Phaselis Antik Kenti Turumuz ekstra bir tur olup katılmayacak olan misafirlerimiz gününü otelde kalarak serbest olarak değerlendirebilirler. Ekstra Turlarımız kişi sayısına göre hareketi sağlanır.Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dahildir. Öğle Yemeği: Tercih edilen etkinliğe göre alınacaktır. (Ekstra)Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dahildir. Güzergâh: Otel – Kemer Liman~ Otel Konaklama Oteli: Standart Antalya Otelleri.

5. Gün

Olympos Yüzme Molası - Adrasan - Yüzme Molası

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında otobüsümüze binerek rotamızı eşsiz kumsalı ve bakir doğası ile görenleri kendisine âşık eden Olympos’a çeviriyoruz. Markiz Dağı eteklerinde bulunan ve bir vadi içerisine yapılmış eskinin Korsan Kenti, şimdinin dünyaca ünlü ağaç evleriyle meşhur Abu yerde Kilise, hamam, Agora, Korsan Lahiti gibi antik kente ait eserleri gördükten sonra Olympos’un eşsiz denizine girmek için serbest zamanımız olacak. Burada verilen yüzme molası ardından tekrar yolumuza devam ederek Adrasan koyuna geçiyoruz. Antik Olimpos'un büyük ticaret limanlarından biri olan ve eşsiz doğasıyla bizi etkileyen bu güzel koyda serbest mola veriyoruz. Ardından otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dahildir. Öğle Yemeği: Tercih edilen etkinliğe göre alınacaktır. (Ekstra)Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup tur ücretine dahildir.Güzergâh: Otel- Olympos- Adrasan - OtelKonaklama Oteli: Standart Antalya Otelleri.

6. Gün

Üçağız Köyü - Kekova Tekne Turu - Simena Kalesi - Yüzme Molaları – Batık Şehir

Turumuzun son gününde sabah otelde alınacak kahvaltının ardından,Kumluca-Demre üzerinden Üçağız Köyü'ne varıyoruz. Ve limandan Kekova Tekne turuna çıkıyoruz. Tekne turumuzda Anadolu’nun en küçük tiyatrosunu barındıran Simena Kalesi’ni ve denizin içindeki lahitleri uzaktan görüp fotoğraflama imkânı bulacağız. Ayrıca Kekova Adası, Batık Şehir, Hamidiye Koyu, Tersane Koyu bu turumuzda başlıca göreceğimiz yerler olacak. (Teknelerde verilen yüzme molaları hava ve deniz durumuna göre tekne kaptanları tarafından değiştirilebilir.) Vereceğimiz yüzme molaları sonrasında Elmalı – Korkuteli - Afyon – Kütahya – Adapazarı güzergâhından dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup tur ücretine dâhildir Öğle Yemeği: Teknede menü olarak alınacaktır. (Ekstra)Akşam Yemeği: Güzergahımız üzerinde yolda serbest alınacaktır. (Ekstra)Güzergâh: Otel – Kekova – Afyon – Bozüyük – İstanbulKonaklama Oteli: Bu akşam otel konaklaması yoktur.

7. Gün

İstanbul

Sabah saatlerinde siz sayın misafirlerimizi bir başka organizasyonunda buluşmak dileği ile aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Rehberlik Hizmetleri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Kekova Tekne Turu

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT