Hacıoğlu restoranları, Hacıoğlu ailesinin kebap ve lahmacunda özel bir lezzet anlayışından doğdu. 1965 yılında Bursa’da başlayan bu lezzet arayışı, bugün artık yarım asra yaklaşan deneyimiyle Türk hazır yiyecek sektöründe dev bir markaya dönüştü.
Kuruluşunun ilk yıllarında klasik lahmacun ve kebap restoranları şeklinde hizmet sunan Hacıoğlu. 1993 yılında "lahmacunda hızlı servis"e geçerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Hacıoğlu, 1993 yılında yaptığı bu atılımla, fast food sistemini geleneksel Türk damak tadı ile bütünleştirdi.
Yatırımlarını hızlandırdığı bu dönemde Hacıoğlu, franchising sistemi ile büyümeye yöneldi ve kısa sürede Hacıoğlu markası,Türkiye`nin bir çok bölgesinde açılan mağazalarla bir lezzet zincirine dönüştü.
Çalışmaların titizlikle sürdüğü bu süreçte Hacıoğlu, mağaza mimarisi, teknik kapasite, makine ve ekipman parkını geliştirdiği gibi, ürün yelpazesini de zenginleştirdi.
Başlangıçta lahmacun ayran ve meşrubattan oluşan ürün yelpazesi, ilerleyen yıllarda; peymacun (patentli ürün), piliç döner, et döner, soslu kanat, lezzet topu(patentli ürün), patates kızartması, salata gibi ürünlerle çeşitlendirdi. Hacıoğlu restoranlarında ayrıca; burma kadayıf, fırın sütlaç, dondurmalı kadayıf, dondurma seçenekleri ve kahvaltı saatlerinde poğaça, börek ve su böreği bulunmaktadır.
Hacıoğlu 1997 yılında dünyanın ilk Türk arabaya servis restoranı olan Süreyyapaşa Hacıoğlu`nun açılmasıyla bir ilki daha gerçekleştirmiştir.
Hacıoğlu, restoranlarında kullandığı makine parkını, yüksek teknoliye sahip modern ekipmanlarla sürekli güncelleyerek, ürün ve hizmet kalitesini daima yüksek tutmaktadır.
Park Yeri Yok
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli