İKBAL, 1989 yılında Afyon – İzmir Karayolu’nda hizmete açılan Dinlenme Tesisleri, 1990’lı yılların başlarında ise, kurduğu lokum ve et üretim tesisleriyle, başta sucuk ve pastırma olmak üzere geleneksel tadı koruyarak ürettiği ürünlerle, sektöründe aranan ve güvenilen bir marka olma yolunda büyük başarılara imza atmıştır.
2000’li yıllar ise İKBAL’in büyük kentlere taşındığı, birbiri ardına açılan restoranlarla Türkiye’nin en büyük yerli restoran zinciri haline geldiği bir dönemin başlangıcıdır...
Bugün İKBAL, emin adımlarla yeni hedeflere koşuyor... Yapılanmasını ve üretim tesislerini çağa uygun hale getiren İKBAL, 5 Bölge Müdürlüğü, lojistik alt yapısı ve birlikte çalıştığı 70’in üzerinde bayisi ile hizmet yarışını sürdürüyor...Bunun yanında Franchising alanında da büyümesi devam ediyor.
İKBAL, sağlıklı beslenme hakkına duyduğu saygı ve üretim anlayışının temeline yerleştirdiği “ Önce İnsan…Önce Sağlık…” ilkesi doğrultusunda kalite çalışmalarını tamamlayarak, ISO ve HACCP belgelerini de almış bulunuyor.
İkbal Restoranları Menüsü
Döner Çeşitleri: Sucuk döner sandviç, Sucuk döner porsiyon, Sucuk döner pilav üstü, Et döner porsiyon, Et döner sandviç, Et döner pilav üstü, Tavuk döner porsiyon, Tavuk döner dürüm...
Izgara Çeşitleri: Sucuk köfte, İkbal et köfte, İkbal sosis...
Sıcak Yemek: Dana rosto, Tavuk sote, çorba, Sucuklu nohut, Çoban kavurma, Dana tandır, patlıcan kebabı...
Tatlı: Ekmek kadayıflı dondurma, Ekmek kadayıfı, Kalbura bastı, Kabak tatlısı, Ayva tatlısı...
Kahvaltı Çeşitleri
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli