115 ülkede 19.000'den fazla noktada hizmet veren KFC, Türkiye'ye 1989 yılında Turkent A.Ş. tarafından getirilmiştir. KFC 104 restoranıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Bolu, Kocaeli, Eskişehir, Muğla (Dalaman Havaalanı), Balıkesir, Denizli, Adana, Gaziantep, Çanakkale, Kahramanmaraş, Samsun, Hatay, Antalya, Sakarya,Kayseri,Diyarbakır ve Mersin’de hizmet vermektedir.
KFC en önemli kuralı olan her zaman %100 taze tavuk eti kullanma yaklaşımından asla vazgeçmeden hazırladığı benzersiz ürünlerini lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor.
KFC, restoranlarında sunduğu hizmetin yanı sıra evlere servis hizmeti aracılığıyla ürünlerini her zaman sıcak ve taze olarak müşterilerinin kapısına kadar ulaştırıyor.
LEZZETİN SIRRI
• Tazelik birinci kuraldır. KFC`de günlük tavuk eti kullanılır. Tavuklar pişirildikten sonra, 90 dakika içinde tüketilmezse imha edilir.
• Tavuklar belli ağırlıklarda olmalıdır. Böylece standart şekilde ayarlanmış, bilgisayarlı pişiricilerde tam kıvamında hazırlanır.
• Tavuklar KFC`ye özgü unlama tekniği ile unlanır. Doğru un miktarı, doğru renk ve lezzet demektir.
• Özel KFC karışımı, tam 11 baharattan oluşur. Lezzetin asıl sırrı budur.
• Tavuklar, KFC`nin özel bitkisel yağıyla, basınç altında pişirilir. Böylece tavuk eti tamamen pişer ve baharatın lezzetine doyum olmaz.
Sonuç, dayanılmaz KFC lezzeti……