Alışılmışın Dışında Bir Menü: ‘Şeflerin İlk Şefleri’

Alışılmışın Dışında Bir Menü: ‘Şeflerin İlk Şefleri’

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Alışılmışın Dışında Bir Menü: ‘Şeflerin İlk Şefleri’

Gault & Millau Türkiye Rehberi ve İncili Gastronomi Rehberi’nin yanı sıra Michelin Rehberi’nde de yer alan Atölye Restaurant, mevsime özgün malzemeler ve benzersiz tariflerin kesişiminden doğan lezzetleri, tadım menüsünde bir araya getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 11, 2024

Atölye Restaurant, Anadolu mutfağının ruhunu yansıtan lezzetleriyle bir yeniliğe daha imza atıyor. The Ritz-Carlton, Istanbul’un şefi Ali İhsan Özkan ve deneyimli mutfak ekibinin aile köklerine dayanan reçeteler tek bir menüde buluşuyor.

Gault & Millau Türkiye Rehberi ve İncili Gastronomi Rehberi’nin yanı sıra Michelin Rehberi’nde de yer alan Atölye Restaurant, mevsime özgün malzemeler ve benzersiz tariflerin kesişiminden doğan lezzetleri, tadım menüsünde bir araya getiriyor. Ana hatları Atölye Restaurant şeflerinin annelerinin aktardığı eşsiz reçetelerle hazırlanan ‘Şeflerin ilk Şefleri’ menüsü, 16-29 Eylül tarihleri arasında gastronomi meraklılarıyla buluşuyor.

Restoranın kimliğini şekillendiren misafirperverlik algısı ve en ince detayına kadar düşünülmüş sunumlarıyla Atölye Restaurant’ın tadım menüsü; yaz ferahlığını yaşatan meze çeşitleriyle misafirlerini karşılıyor. Keçi peynirli mücver ve zeytinyağlı ıspanak köklü kızarmış yoğurt toplarını takiben güneye uzanan içli köfte ile otlu çıtır börek ana yemeğe hazırlık yapıyor. İştah açıcı tabakların ardından sunulan kuzu etli keşkek veya levrek buğulama seçeneklerini ise modern bir yorumla zenginleştirilmiş incir uyutması tamamlıyor.

Türkiye’nin farklı bölgelerine ait lezzetleri olağanüstü bir yorumla vurgulayan ‘Şeflerin İlk Şefleri’ menüsünün tadımı için 0212 334 44 44 ‘den rezervasyon yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT