Bosphorus Lounge ve Olea’da Yaz Mevsiminin Tazeliği Tabaklara Yansıyor

Bosphorus Lounge ve Olea’da Yaz Mevsiminin Tazeliği Tabaklara Yansıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bosphorus Lounge ve Olea’da Yaz Mevsiminin Tazeliği Tabaklara Yansıyor

Bosphorus Lounge ve Olea Bosphorus için oluşturduğu sağlıklı ve hafif yaz menüsüyle lezzet arayışında olanlara zengin bir çeşitlilik sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 7, 2024

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul misafirlerini, uzman şeflerinin hazırladığı yaz menüsünü deneyimlemeye davet ediyor. Bosphorus Lounge ve Olea Bosphorus, İstanbul Boğazı’nın nefes kesen manzarası eşliğinde, tazelik ve keyif arayanlar için leziz menü seçenekleri sunuyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Boğaz'ın muhteşem maviliği ve Asya'nın büyüleyici manzarasıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan lüks bir buluşma noktası olarak dikkat çekiyor. Bu seçkin mekân, Bosphorus Lounge ve Olea Bosphorus için oluşturduğu sağlıklı ve hafif yaz menüsüyle lezzet arayışında olanlara zengin bir çeşitlilik sunuyor.

Bosphorus Lounge’ın yaz menüsünde sağlıklı atıştırmalıklardan ana yemeklere ve tatlılara kadar geniş bir yelpaze bulunuyor. Kinoanın sağlıklı olduğu kadar da lezzetli versiyonu olan Kinoalı Cobb Salata Bosphorus Lounge’un menüsünde öne çıkarken, protein tercih edenler için yeşil salata ve kapari ile sunulan Beyaz Omlet ve Füme Somon ideal seçenekler arasında yer alıyor.

Olea’da enginar şöleni
Olea Bosphorus The Bar’ın oluşturduğu yaz menüsünde ise enginarın ağırlığı hissediliyor. Özellikle cherry domates, yeşil bezelye püresi ve roka ile sunulan Taze Baklalı Fırınlanmış Enginar Kalbi, lezzet tutkunlarının ilk tercih arasında yer alıyor. Ayrıca taze kırlangıç bezelyesi, bebek marul, portakal ve limon vinaigrette ile servis edilen Taze Enginar Kalbi Salatası, Taze Enginarlı Bezelyeli Risotto ve Taze Enginarlı Pizza, bu seçkin lezzetleri tadanları adeta büyülüyor.

Tatlı seçeneklerinde ise Çilekli Raw Cheesecake, Çikolatalı Ganaj Barlar, kayısı ve glütensiz Hindistancevizi Topları, yine glütensiz Hurma ve Antep Fıstıklı Lokmalar, Antep Fıstıklı Çikolata Bar ve kaju kremalı vegan Raw Brownie bulunuyor. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un uzman şefleri tarafından özenle hazırlanan bu taze ve kaliteli menü, sağlıklı yaşam tarzını benimseyen misafirler için mükemmel bir alternatif oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT