Içinizi Isıtacak Bir Lezzet: Kış Baklavası

Içinizi Isıtacak Bir Lezzet: Kış Baklavası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Içinizi Isıtacak Bir Lezzet: Kış Baklavası

Mevsime özel hazırlanan lezzetlerden Kış Baklavası ile içiniz ısıtıp hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır olun. 1843’ten bugüne uzanan köklü geleneğini her dönem yenilenerek koruyan Karaköy Güllüoğlu, sezonun en sevilen lezzeti ile yeniden karşınızda.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 30, 2022

Portakal, limon ve greyfurt meyveleri ile lezzetlendirilmiş baklava dilimlerinin, tarçın ve zencefil ile aromalandırıldığını düşünün. Hayali bile aklınızı başınızdan alıyor değil mi?

Mevsime özel hazırlanan lezzetlerden Kış Baklavası ile içiniz ısıtıp hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır olun. 1843’ten bugüne uzanan köklü geleneğini her dönem yenilenerek koruyan Karaköy Güllüoğlu, sezonun en sevilen lezzeti ile yeniden karşınızda.

İstanbul’un kalbinde, Karaköy’de konumlanan mağazasıyla hizmet veren Karaköy Güllüoğlu, tarihe tanıklık etmeye ve geleneksel baklavanın en leziz örneklerini sunmaya devam ederken, gelişen çağa ve değişen ihtiyaçlara da ayak uyduruyor.

Soğuk demleme yöntemi ile hazırlanıyor
İstanbul’da ilk fırınlı baklavacı dükkanı olarak hizmete başlayan Karaköy Güllüoğlu, yıllar boyu süren serüvenine yepyeni lezzetler ekleyerek devam ediyor. Geleneksel baklavayı, her dönem farklı seçenekler eşliğinde sunan marka, mevsime özel hazırladığı Kış Baklavası ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakmaya hazır. Karanfil, zencefil, tarçın ve çeşitli turunçgiller ile lezzetlendirilen bu eşsiz tat, soğuk demleme yöntemi ile hazırlanıyor.

Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı
Ar-ge ekibinin kapsamlı araştırmaları ışığında, kış mevsimine en uygun olan bitki ve meyvelerin, geleneksel baklavayla buluşması sonucunda ortaya çıkan bu eşsiz lezzet, içeriği sayesinde vücut direncini arttırarak bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı bir özelliğe de sahip.

Mevsiminde toplanan taze malzemeler
10 kat hamur kullanılarak yapılan Kış Baklavası ile Türk damak lezzetine uygun bir seçenek sunan Karaköy Güllüoğlu, baklavanın iç dolgusunda Tokat ve Giresun yörelerinden temin edilen süt cevizin yanı sıra, Akdeniz Bölgesi’nde, mevsiminde yetiştirilmiş portakal kabuğu rendesi ve toz tarçın kullanıyor.

Siz de, bu unutulmaz Kış Baklavası’nı deneyimlemek için Karaköy mağazasını ya da web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT