Geleneksel lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, Ramazan ayı boyunca misafirlerini çok özel bir menüyle ağırlıyor. Anadolu’nun yerel lezzetlerinin Özsüt yorumuyla sunulduğu zengin menü, yıl boyunca özlemle beklenen iftar sofralarını şenlendiriyor.
Tüm aileyi bir araya toplayan, dostları bir araya getiren iftar sofraları bu yıl Özsüt’te kuruluyor. Osmanlı ve Anadolu mutfağı üzerine uzmanlaşmış Ödüllü Şef Yunus Emre Akkor imzalı menü, Ramazan ayı boyunca geleneksel lezzetleri yaşatıyor.
Anadolu’nun yerel üreticileri tarafından yetiştirilen ürünlerle hazırlanan Ramazan menüsü, çorbalardan sütlü ve şerbetli tatlılara uzanan eşsiz lezzetler sunuyor. Tereyağlı sıcak servisiyle ana yemeklerin yanına çok yakışan humus, geçmişi 200 yıl öncesine uzanan saklı lezzet Uludağ kebabı, mevsim sebzeleriyle hazırlanan salatalar ile iftar sofraları şenleniyor.
Hurmayla başlayan lezzet şöleninde, Ramazan’ın baş tacı güllaç sofralardan eksik olmuyor. Saray Mutfağı’nın günümüze armağanı olan bu özel tatlı, kaymak, badem, ceviz ve günlük çiftlik sütüyle hazırlanıp Özsüt yorumuyla sunuluyor. Nesillerdir değişmeyen reçetelerle hazırlanan Özsüt’ün alametifarikası sütlü ve şerbetli tatlılar da, Ramazan’ın her gününe ayrı bir tat katıyor.
Hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmayan Özsüt, sağlıklı ve leziz Ramazan menüsüyle misafirlerinin en keyifli anlarına eşlik ediyor.