İstanbul’da Serin Yaz Günleri Sizi Bekliyor

İstanbul’da Serin Yaz Günleri Sizi Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’da Serin Yaz Günleri Sizi Bekliyor

Havuz başında unutulmaz anlar yaşamak isteyenler, günlük ziyaretçi veya uzun dönemli üyelik seçenekleri ile serin suların tadını çıkarabilir.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2024

Yazın sıcak günlerinde serinlemek isteyenler için ideal bir mekan olan Grand Hyatt İstanbul, bu yaz da sizleri bekliyor. Havuz başında unutulmaz anlar yaşamak isteyenler, günlük ziyaretçi veya uzun dönemli üyelik seçenekleri ile serin suların tadını çıkarabilir. Hafta içi 50 Euro, hafta sonu 60 Euro olan havuz erişimiyle, yazın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Havuzun hemen yanı başındaki Gazebo Poolside Cafe & Bar’da odun fırınından pizzalar, İtalyan gelatolar ve serinletici yaz kokteylleri ile keyifli anlar sizi bekliyor.

Grand Hyatt İstanbul’un yeşillikler arasında saklanmış gizli bahçesinde konumlanan Grasidi Gastro Garden'da Ege lezzetlerini keşfedebilirsiniz. Grasidi, mavi beyaz dekorasyonu, zeytin ağaçları ve göz alıcı ışıklandırmalarıyla adeta bir Ege meyhanesi atmosferi sunuyor. Türk ve Yunan müzikleri eşliğinde 18:30 - 00:00 saatleri arasında hizmet veren Grasidi, hem keyifli akşam yemekleri için hem de özel davetler için ideal bir mekan. Grasidi'nin zengin menüsünde Ege’nin en sevilen mezeleri, yaz salataları, birbirinden lezzetli ana yemek çeşitleri ve tatlılar yer alıyor. Ege'nin huzurunu ve lezzetlerini İstanbul'un kalbinde yaşamak isteyenler için mükemmel bir tercih.

Grand Hyatt İstanbul hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 368 12 34 numaralı telefondan ulaşabilir veya www.grandhyattistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT