Türk ve dünya mutfağının en özel lezzetlerini, Türkiye’nin değerli şeflerinin dokunuşları ile şık bir şölene dönüştüren Kandilli Pastanesi; Türkiye’de bir ilke imza atarak “Ramadan Tea Box”ı tasarladı. Ramazan’ın vazgeçilmez lezzetlerini Kandilli Pastanesi’nin zarafeti ile buluşturan Ramadan Tea Box; Kandilli Pastanesi’nin menüsünde yer alan seçkin tatlarla birlikte Ramazan ayı için menüye eklenen “Güllaç” ve “Pastırmalı Kruvasan” ile Ramazan ayının yıldızı!
Türkiye’nin luxury patisserie Kandilli Pastanesi; daha önce hazırladığı ve büyük ilgi gören ürünü Royal Afternoon Tea Box’ı Ramazan ayı için yeniden tasarladı. Kandilli Pastanesi’nin renginden içeriğine kadar yeni bir tasarıma dönüştürdüğü ve bu özel aya ithafen özenle hazırladığı Ramadan Tea Box zengin içeriğiyle hem iştahları açıyor, hem lezzet şöleni yaşatıyor. Kandilli Pastanesi’nin kendine özgü reçeteleriyle hazırladığı makaron, çikolata, pasta, tart gibi tatlarla birlikte Ramazan ayı için menüsüne eklediği efsanevi lezzet Güllaç ve yeni ürünü Peynirli – Pastırmalı Kruvasan ile sofralarda yerini alıyor. Gerek aile üyelerini bir güzel tatlı molası ile şımartmak ve ödüllendirmek; gerekse kısıtlamalar nedeniyle bir masada buluşulamayan aile yakınlarına hediye etmek için eşsiz bir tasarım şıklığı…
Güllaç Tatlısı Kandilli Pastanesi’nin Reçetesi ile Çini Kaselerde Can Buluyor
Türkiye’nin geleneksel tatlarından Güllaç, Türkiye’nin luxury patisserie Kandilli Pastanesi’nin özel reçetesiyle çini kaselerde can buluyor. Türk mutfak kültüründe özel bir yeri olan, kültür mirası niteliğindeki tatlı Kandilli Pastanesi’nde orijinal tarifine bağlı kalınarak cevizli olarak hazırlanıyor. Yendiği ilk lokma itibariyle gül suyunun ferahlatıcı tadı ile damaklarda eşsiz bir his bırakan tatlı, lezzetiyle olduğu kadar görünümü ve sunumu ile de iştahları açıyor. Pastanenin kendine özgü yorumuyla hayranlık uyandıran Kandilli Pastanesi’nin Güllaç’ı tatlı keyfinde hazzı zirveye taşıyor.
Kuruvasan, Peynir ve Pastırma Aşkına!
Lezzetlerinde olduğu kadar sunum ve servisi de önemseyen, mucize reçetelerini Hermes tabaklarda, Christofle servislerde, gümüş ve çini şık sunum ürünleriyle servis eden Kandilli Pastanesi’nin Ramazan ayı için menüsüne eklediği bir diğer parça; Fransa’nın unutulmaz lezzeti Kruvasan’ın yeni yorumu. Geleneksel tatlara yaptığı modern dokunuşlarla yeni tatlar yaratan Kandilli Pastanesi; Ramazan sofralarının vazgeçilmez tadı peynir ve pastırmayı Kruvasan ile buluşturdu. Dayanılmaz 3 parçanın aşkı, şimdiden menünün vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı.