İstanbul Boğazı’nın kıyısındaki etkileyici manzarası ile Four Seasons Hotel Bosphorus, ocak ayından itibaren dünya mutfağının sevilen lezzetlerininin yer aldığı yeni içerikleri ile misafirlerinin gastronomik deneyimlerini çeşitlendirmeyi hedefliyor. Kış aylarında konuklarının içini ısıtacak lezzetler sunan Four Seasons Hotel Bosphorus, pazartesi günlerini İsviçre’ye özgü Raklet Peyniri, salı akşamlarını sushi ve sashimi spesiyallerinden oluşan Sushi ‘N More, çarşamba akşamlarını üç farklı seçenekle sunduğu Negroni kokteylleri, perşembeleri Trüf mantarı ve şampanya, hafta sonunu ise canlı müzik programları ve Pazar Brunch’ı ile renklendiriyor.
İsviçre’nin imza lezzetleri arasında yer alan ve eritilerek hazırlanan Raklet Peyniri, pazartesi günleri, samimi atmosferiyle Yalı Lounge&Bar’da 18:00-20:00 saatleri arasında sunuluyor. Four Seasons’ın yetenekli şefleri tarafından canlı istasyonda özenle servis edilen, haşlanmış patates üzerine eritilerek hazırlanan Raklet peyniri, görselliği ve benzersiz lezzeti ile Boğaz’a eşlik ediyor.
Farklı damak tatlarına hitap eden, Sushi N’More akşamlarında Four Seasons şeflerinin yaratıcı sunumlarıyla maki, uramaki, nigiri, roll sushiler, sashimiler, her salı 19:00-22:00 saatleri arasında misafirlerini bekliyor. Şehrin en dikkat çekici lezzet durakları arasında yer alan Yalı Lounge&Bar’da lezzetli sushilere DJ performansı eşlik ediyor.
Four Seasons Hotel Bosphorus’ta çarşamba akşamları, kokteyl deneyimine farklı bir yorum katmak isteyenlere rafine bir lezzet vadediyor. 6 ay boyunca fıçılarda bekletilen Negroni ile lokal malzemelerin eşleşmesi ile hazırlananan 3 farklı seçenek, Yalı Lounge&Bar’da 18:00-20:00 saatleri arasında servis ediliyor.
Ocak ayından itibaren her perşembe AQUA Restaurant & Bar’da, saat 19:00-22:30 arasında sevilen lezzet trüf mantarı, ev yapımı risotto ya da makarna ve bir kadeh şampanya eşliğinde Boğaz kenarında damaklarda iz bırakan bir deneyime dönüşüyor.
AQUA Restaurant & Bar cuma ve cumartesi geceleri sevilen isimlerin canlı müzik performansları ile misafirlerine eğlenceli zamanlar yaşatırken, pazar günlerini lezzetlendiren brunch büfesi, 12:30-15:30 saatleri arasında şehirde buluşma noktası olmaya devam ediyor.
Lead With Care global programı ile hijyen ve fiziksel mesafe protokollerini titizlikle hayata geçiren otel, ziyaretçilerine unutulmaz anları sunduğu güvenli ortamda yaşatmaya devam ediyor.