Kutlamaların En Leziz Eşlikçileri Özsüt’lerde!

Kutlamaların En Leziz Eşlikçileri Özsüt’lerde!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kutlamaların En Leziz Eşlikçileri Özsüt’lerde!

Özsüt’ün pasta çeşitleri saymakla bitmiyor. Çikolata tutkunlarını etkileyici görüntüsü ve enfes tadıyla büyüleyen Kanaş, özenle işlenmiş çikolatadan yapılan mousse sayesinde tadanlara ayrı bir hafiflik veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 28, 2024

Doğum günü, yıldönümü, düğün, nişan… Aileyle ve sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz tüm bu özel günlerin vazgeçilmezi nedir derseniz, pastalardır deriz… Kimi zaman bir mumla gerçekleşmesini umduğumuz dileklerimize eşlik eden, kimi zaman da akşamüzeri dostlarla içilen kahveleri tatlandıran; keyifli anların vazgeçilmezi Özsüt pastaları hem görüntüleriyle hem de tatlarıyla özel günlerin heyecanını ikiye katlıyor. Özel Özsüt kreması, enfes çikolata ve dalından koparılmış meyveler ile taptaze kekin buluştuğu pastalar, özel günlerin tadını damaklarda bırakıyor.

Kutlamaların olmazsa olmazı pastalardır… Çikolatalıdan meyveliye pek çok farklı çeşidiyle özel günlerimize eşlik eden pastaların tasarımı kadar lezzeti de büyük önem taşıyor. Pastaya lezzetini veren ise ustalıkla hazırlanan kreması, kekinin tazeliği, çikolatasının kalitesi ve meyvelerinin doğallığı oluyor. Tam 86 yıldır misafirlerini değişmeyen kalitedeki lezzetleriyle ağırlayan Özsüt, klasik tariflerden yepyeni lezzetlere uzanan onlarca farklı pasta seçeneğiyle özel günleri unutulmaz kılıyor. Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından, en taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan pastalar, 4’lü, 6’lı ve 8’li olarak satışa sunuluyor. Ayrıca özel günler için figürlü pasta ve dikdörtgen formundaki düğün pastaları için önceden sipariş de verilebilen Özsüt’lerde her zevke hitap edecek bir pasta seçeneği bulunuyor.

Gerçek bir klasik: Karaorman pastaları
Özsüt’ün imza lezzetlerinden biri haline gelen Karaorman serisi, akılda kalıcı tadı ve şık görüntüsü ile gerçek bir klasik. Özsüt menüsünde frambuaz, vişne, krokan, fıstık ve muz olmak üzere 5 farklı çeşidi ile yer alan Karaorman pastaları, uzun yıllardır özel anların ve kutlamaların vazgeçilmezi olmuş durumda.

Ormanların kuytu köşelerinde yetişen frambuazın yumuşacık tadı ile renklenen Karaorman Frambuaz, adının aksine bembeyaz görüntüsü ile Özsüt misafirlerini her defasında şaşırtıyor. Vişne şurubu ile ıslatılmış genoise kek katları arasındaki Özsüt kremasına, çikolatalı mus ve vişne parçalarının eşlik ettiği Karaorman Vişne ise daha ilk bakışta kendine hayran bırakıyor. Karamelin çekici lezzeti ile farklılaşan ve el yapımı krokan parçalarıyla benzersizleşen Karaorman Krokan; Antep fıstığı sevenler için adeta bir tutku olan Karaorman Fıstık ve muz parçalarıyla süslü görünümüyle yiyenin yüzüne bir gülümseme konduran Karaorman Muz özel günlerde keyifle vakit geçirmek isteyen herkesin sadık eşlikçisi oluyor.

Karaorman Vişne, Karaorman Muz ve Karaorman Frambuaz çeşitleri sipariş üzerine 6-8 kişilik olarak glütensiz de hazırlanabiliyor.

Üstü nefis altı kıtır cheesecakeler
Bademli kıtır sable hamuru ile hazırlanan Özsüt’ün Cheesecake’leri kutlamalara çok yakışanlardan. Kıtır katmanın üzerinde bulunan özel Özsüt kremasına eşlik eden dalından koparılmış taze meyveler enfes çikolata sosu lezzeti bambaşka bir noktaya taşıyor. Fırınlanmış olarak sunulan New York usulü cheesecake çeşitleri arasında, Frambuaz, Çikolata, Vişne, Limon, Karamelize Bisküvili ve brownie parçacıklı Browni Cheesecake bulunuyor. Lezzetleriyle olduğu kadar tasarımları ve formlarıyla da baş döndüren cheesecakelere yaza özel çilekli alternatifi de eklenmiş. Özel peyniri ve yumuşacık kremamsı kıvamı ile farklılaşan İspanyol usulü San Sebastian Cheesecake ise en çok tercih edilenlerden.

Her zevke uygun bir alternatif
Özsüt’ün pasta çeşitleri saymakla bitmiyor. Çikolata tutkunlarını etkileyici görüntüsü ve enfes tadıyla büyüleyen Kanaş, özenle işlenmiş çikolatadan yapılan mousse sayesinde tadanlara ayrı bir hafiflik veriyor. Meyve severlerin tercihi olan Meyve Bahçesi ise sade kek katları arasında meyve ve Özsüt kreması ile yapılıyor taptaze mevsim meyveleriyle süsleniyor. Damla sakızıyla pişirilmiş özel Özsüt kreması, ceviz, beyaz çikolatalı sos ve kakaolu bisküviyi buluşturan Sakızlı Markiz farklı tatlardan hoşlananları cezbediyor. Genoise kek katları arasında karamelize ananas, beyaz badem ve vanilyalı Özsüt kremasıyla hazırlanan Ananas Bademli ve dakuaz kek katları arasında limon mus ve çilek parfenin eşsiz birlikteliği Limonlu Çilekli ise hafif tatlarıyla pasta severleri her daim mutlu edenlerden.

Siz de kutlama dediğin pastasız olmaz diyorsanız, özel günlerinize lezzet katmak için Özsüt’lere uğramayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT