Mammadrau İtalyan Lezzetlerinin En Güzel Örneklerini Sunuyor

Mammadrau İtalyan Lezzetlerinin En Güzel Örneklerini Sunuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mammadrau İtalyan Lezzetlerinin En Güzel Örneklerini Sunuyor

Ege’nin eşsiz maviliğinin kıyısında yer alan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, sunduğu gastronomik lezzetleriyle misafirlerini dünya mutfaklarıyla buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2024

Bodrum’un benzersiz doğası içinde, upuzun sahiliyle Ege’nin eşsiz maviliğinin kıyısında yer alan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, sunduğu gastronomik lezzetleriyle misafirlerini dünya mutfaklarıyla buluşturuyor.

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un imza restoranı Mammadrau, İtalyan mutfağının en leziz örneklerini sunuyor. Bu özel mutfağın damakta iz bırakan lezzetleri, otelin muhteşem manzarasıyla Mammadrau’da bir araya geliyor. İtalya’nın zengin gastronomik mirasının lezzet tutkusuyla buluştuğu Mammadrau, ızgara ahtapot, Cioppino, ev yapımı Penne Candela, Deniz Mahsulleri Risotto, fırınlanmış patates eşliğinde Josper fırından dana pirzola, sarımsaklı linguin ve bottarga ile servis edilen ıstakoz ızgara gibi lezzetlerle ve imza tatlısı Cannoli ile misafirlerini İtalya’nın kalbine bir yolculuğa çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT