Unutulmaz bir yemek deneyimi ve özgün tasarımı ile öğle ve akşam yemekleri için taze, doğal ve yerel malzemelerden oluşan benzersiz bir menü sunan Octo, yeme içme sektörünün duayen ismi Emre Ergani’nin imza restoranı Octo’yla şehirde kalanlara bambaşka bir yaz deneyimi sunuyor.
JW Marriott Istanbul Bosphorus’un dokuzuncu katında bulunan ödüllü restoranı Octo, şef Zeyit Tokat’ın hazırladığı yepyeni yaz menüsü ile damaklarda eşsiz bir tat bırakmaya hazırlanıyor.
Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Haliç, Kız Kulesi ve Boğaz Köprüsü’nün tek bir pencereden görüldüğü, Adalar’a kadar uzanan benzersiz manzaraya sahip olan ve dört bir yanı açılabilir olan restoranda kendinizi bir geminin güvertesinde gibi ferah hissedebileceğiniz Octo’da İstanbul’un en geniş kabuklu deniz mahsulleri büfesinde baş döndürücü bir lezzet yolculuğuna çıkacaksınız.
Portekiz usulü ahtapot salata, ceviche, ılık yoğurt ile servis edilen isli patlıcan ve zeytinyağı marine edilmiş Orkinos Balığı’nın yer aldığı soğuk başlangıçlar eşsiz lezzet Dynamite Shrimps, kırmızı biber, domates, sarımsak ve biber ragu ile hazırlanan karides ajillo ve sübye ragudan oluşan ara sıcaklar ile devam ediyor.
Akdeniz mutfağının olmazsa olmazı makarna ve risottolar ise kabuklu deniz mahsullerinin doyumsuz lezzetleriyle hazırlanıyor. Karides, sübye, kırmızı karides ve kum midyeli Portekiz usulü deniz mahsülleri pilavı, ağır ateşte pişen bebek ahtapot, Deniz Levreği gibi yüksek kaliteli deniz ürünlerinin yer aldığı Octo’da deniz ürünlerinin yanı sıra günlük olarak üretilen mezeler de yer alıyor.
Yemek menüsünün dışında sunduğu atıştırmalıklarla ve artisanal kokteylleri ile Octo’nun barı da hem yemek öncesi, hem de yemek sonrası için keyifli bir deneyim sunuyor.