Renkli, Tatlı ve Leziz: Özsüt Yaz Menüsü

Renkli, Tatlı ve Leziz: Özsüt Yaz Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Renkli, Tatlı ve Leziz: Özsüt Yaz Menüsü

Her yıl yaz ve kış olmak üzere menüsünü iki kez yenileyerek misafirlerine yeni lezzetler sunan Özsüt, merakla beklenen ‘2024 Yaz Menüsü’ ile yaza merhaba ded

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 3, 2024

Özsüt, birbirinden özel lezzetleriyle 2024 yazını karşıladı! Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından özenle hazırlanan ve dünyanın en tanınmış pasta şeflerinden Karim Bourgi’nin dokunuşuyla eşsizleşen ‘Yaz Menüsü’, renkli, hafif ve leziz tatlarla dopdolu.

Her yıl yaz ve kış olmak üzere menüsünü iki kez yenileyerek misafirlerine yeni lezzetler sunan Özsüt, merakla beklenen ‘2024 Yaz Menüsü’ ile yaza merhaba dedi.

Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından mevsimine göre en taze ve doğal lezzetlerle hazırlanan menü, dünyanın en tanınmış pasta şeflerinden Karim Bourgi’nin dokunuşuyla benzersizleşiyor. Limonatadan kahvelere uzanan buz gibi spesiyal içecekleri, en taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan gerçek dondurmaları ve birbirinden leziz yepyeni lezzetleriyle, Özsüt yine yazın en keyifli buluşma noktası oluyor.

Yepyeni imza pastalar
Özsüt, pasta severleri cezbeden lezzetlerine bu yaz yenilerini ekliyor. Hafif lezzeti ve pratik formuyla her daim tercih edilen bardak pastaları ve klasikleşmiş serisi Karaorman ile kalpleri kazanmaya devam eden marka, yepyeni pastalarla lezzet şöleni yaşatıyor. Çilekliden limonluya, frambuazlıdan çikolatalıya taptaze meyveli pastalar ve tadına doyulmaz cheesecakeler lezzetleriyle olduğu kadar tasarımları ve formlarıyla da baş döndürüyor. Naneli sponge kek ve taze limonlu yoğun sosuyla Lemon Coconut, bademli yumuşacık kek ve şeftali sosuyla Şeftali Badem, frambuaz, çilekli sos ve misket limonu buluşturan cheesecake La Vie En Rose ve Antep fıstıklı özel irmik kekli Basbousa Cheesecake gibi imza lezzetler, bu yıl menüyü tatlandıran ürünlerden yalnızca birkaçı…

Serinlemenin en tatlı yolu
Sıcak yaz günlerinde serinlemenin en tatlı yolu Özsüt’ün taze, doğal, leziz ve buz gibi içeceklerinden geçiyor. Limonatalardan gerçek meyvelerle hazırlanan taze meyve sularına, frozen ve smoothie çeşitlerinden soğuk çay ve Bubble Tea’lere kadar pek çok alternatif ile sıcaklardan bunalanların kurtarıcısı olan Özsüt, geniş bir içecek menüsüne sahip. Türk damak tadına uygun, özel harmanlanmış kahvelerinin soğuk servisleriyle de kahve tutkunlarını büyüleyen marka, latte, frappe ve mocha çeşitleriyle de yazın da kahve keyfine ara vermiyor.

Özsüt dondurmasının tam zamanı!
Geleneksel Türk damak tadına uygun Özsüt dondurması, her zaman olduğu gibi yaz menüsünün vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. En taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan dondurmalar, her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmiyor. Dalından toplanan taze meyveler ve kuruyemişlerle dondurma menüsünü renklendiren Özsüt, yaz boyu serinletirken, mutluluk veriyor. Minik misafirler için hazırlanan eğlenceli Yuppi ise, her zaman olduğu gibi bu yaz da çocukların neşesine neşe katmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT