Sokak Lezzetlerine Gurme Bir Dokunuş

Sokak Lezzetlerine Gurme Bir Dokunuş

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sokak Lezzetlerine Gurme Bir Dokunuş

Hamburger zincirleri arasında Amsterdam’da şubesi bulunan tek Türk markası olan Snob, beşinci şubesini Ataşehir’de açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 26, 2024

Hamburger zincirleri arasında Amsterdam’da şubesi bulunan tek Türk markası olan Snob, beşinci şubesini Ataşehir’de açtı. Sokak lezzetlerinin dinamizmini; kaliteli ve temiz malzemeler kullanan eğitimli şefler eşliğinde gurme bir deneyime dönüştüren Snob bu sefer de Burger&Pub konseptiyle Ataşehir’de, zengin atıştırmalıklarından hamburger çeşitlerine kadar her lezzetiyle misafirlerine eşsiz bir ziyafet yaşatıyor.

Yeme içme sektöründe 14 marka ve 50’nin üzerinde restoranla faaliyet gösteren Akkomarka’nın sokak lezzetlerini gurme bir deneyime dönüştüren markası Snob, şimdi de Ataşehir’de hizmete başladı. Hamburger zincirleri arasında Amsterdam’da şubesi bulunan tek Türk markası olan Snob, hamburger çeşitlerinden atıştırmalık tabaklarına, birbirinden leziz ve doyurucu menüsüyle şehrin gözde noktalarında sizleri bekliyor.

Sokak lezzetleri kaliteyle buluşuyor
Burger&Pub konseptinde açılan Snob Ataşehir de diğer şubelerde olduğu gibi satır sucuklu humustan mac&cheese toplarına, çıtır tavuktan parmesanlı patates kızartmasına kadar zengin atıştırmalıklar sunuyor. Brioche ekmeğindeki hamburger köftesinin duble cheddar peyniri ve dana baconun leziz relish sosu, sumaklı mayonez, mac&cheese topu ve çıtır soğanla birleştiği Benji Burger, köfte, black truffe mayo, cheddar peyniri ve çıtır soğanla hazırlanan Bun Truffle Burger, Snob sos, cheddar peyniri, relish sosla sunulan Snob Dog gibi lezzetler misafirlerine unutamayacakları deneyimler yaşatacak. Vegan ve vejetaryen hamburger çeşitleri ve alkol menüsü de bulunan Snob Ataşehir, 200 kişilik kapasitesiyle 11.30-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Sokak lezzetlerini; kaliteli ve temiz malzemeler kullanan eğitimli şefler eşliğinde gurme bir deneyime dönüştüren Snob’un Amsterdam’ın yanı sıra Bağdat Caddesi, Galleria Alışveriş Merkezi, Moda ve Özyeğin Üniversitesi’nde şubeleri bulunuyor. Marka, yakında Eskişehir’de de bir şube açmayı planlıyor. Kökleri, dünyanın farklı kültürlerinden ve sokaklarından alınan ilhama, yıllar süren bir araştırmaya ve sokağa duyulan saygıya dayanan Snob, herkesi ayaküstü bir lezzet deneyimine davet ediyor.

Sorumlu Restoran Hareketi’nin bir parçası
Snob, sürdürülebilirliği odağına alan ve gelecek nesillerin kaynaklarını tüketmemeyi ilke edinen Sorumlu Restoran Hareketi’nin de katılımcısı. Kaynakların sözde değil, gerçekten gerektiği kadar kullanılması için farkındalık yaratılmasına destek veren marka, gıda atıklarını Sorumlu Restoran Hareketi’nin kompost tesisinde gübre ve hayvan mamasına dönüştürerek, misafirlerine ücretsiz dağıtıyor. Ayrıca Sorumlu Restoran Hareketi kapsamında mamalar iş birliği yapılan barınaklara ulaştırılırken, organik gübreler de üreticilere dağıtılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT