2025 yılına, İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası eşliğinde, İskenderun mutfağının modern dokunuşlarla harmanlandığı eşsiz bir deneyimle girmeye ne dersiniz? Türkiye’nin ilk kadın şef yönetimindeki ocakbaşı olan Dafni Ateşbaşı, Yaren Çarpar’ın menüsüyle unutulmaz bir yılbaşı akşamı sunuyor.
Dafni Ateşbaşı, yılbaşı gecesinde misafirlerine hem lezzet hem de İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasının keyfini sunuyor. Yaren Çarpar tarafından özel olarak hazırlanan yılbaşı menüsü, İskenderun mutfağından ilham alırken modern ve zarif tatlarla harmanlanıyor.
Menüde, yılbaşına özel olarak hazırlanan bazı lezzetlerden öne çıkanlar şunlar: • Narli Gravyerli Yeşil Salata • Vișneli Humus ve Zahterli Zeytin Salatası • Muhammara • Havuç Tarator ve Karamelize Fındıklı • Güllü Kuru Cacık • Ara sıcak olarak • Ispanaklı ve kıymalı kuş gözü • Tuzlu Taş Kadayıf • Ana yemek olarak ise iki seçenek sunuluyor: • Rosto Hindi Tandır & Jus Sos • Dana Kaburga Tandır & Dana Jus Sos eşliğinde Bademli Taze Otlu İç Pilav ve Rosto Kök Sebzeler • Tatlı finali ise Nar ve Fındık Crumble ile Çikolatalı Mus
Dafni Ateşbaşı, İskenderun’un geleneksel tatlarının, modern yorumlarla yeniden hayat bulduğu, Yaren Çarpar’ın tutkusu ve yaratıcılığı ile özel bir yılbaşı gecesi için sizleri bekliyor. Rezervasyon için detaylı bilgi: 0533 918 08 27
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.