Zaxi Restoran Menüsü Yenilendi!

Zaxi Restoran Menüsü Yenilendi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zaxi Restoran Menüsü Yenilendi!

Zaxi menüsünde ev yapımı Kiş Loren’den taze baharatlı Somon Provensal’a, İncirli Hurma Tatlısı’ndan Kahveli Krem Brule’ye kadar pek çok yeni lezzet menüde yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 4, 2024

Şehir otelciliğine farklı bir soluk getiren Hilton Istanbul Maslak, benzersiz misafirperverliği kadar özgün lezzetleri ile de öne çıkıyor. ‘Şehrin En İyi Otel Restoranı’ ödülüne sahip Zaxi Restoran’ın menüsünü yeniledi. Executive Chef Ceyhan Aşcıoğlu’nun liderliğinde yenilenen Zaxi menüsünde ev yapımı Kiş Loren’den taze baharatlı Somon Provensal’a, İncirli Hurma Tatlısı’ndan Kahveli Krem Brule’ye kadar pek çok yeni lezzet menüde yer alıyor.

Hilton Istanbul Maslak bünyesinde yer alan ve ‘Şehrin En İyi Otel Restoranı’ ödülüne sahip Zaxi Restoran’nın menüsü yenilendi. Sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesi ve uzmanlığı ile tanınan Şef Ceyhan Aşcıoğlu dokunuşu ile yenilenen menü misafirlerin beğenisine sunuldu.

Mevsime özel taptaze ürünlerle hazırlanan yeni menüde, geleneksel tekniklerle özgün tarzını harmanlayan deneyimli Şef Ceyhan Aşcıoğlu, her zaman olduğu gibi her damak zevkine uygun lezzetlere imza attı. Yenilenen menüye eklenen lezzetler arasında, karides, mozzarella, orman mantarlarıyla hazırlanan ev yapımı Kiş Loren, kuşkonmaz, ızgara mantar, ıspanak, kremalı limon sos ile servis edilen taze baharatlı Somon Provensal, dana şiş, Adana kebap, kuzu pirzola, susamlı piliç şiş ve yasemin pilavı ile servis edilen Şefin Izgarası yer alıyor.

Menünün gözdeleri tatlılar
Menüye eklenen yeni tatlılar misafirler tarafından yoğun ilgi görüyor. Biskotti ve orman meyvelerinin eşlik ettiği Kahveli Krem Brule, Hindistan cevizi sütü sosu ve böğürtlen sorbe ile sunulan İncirli Hurma Tatlısı ve çikolata, çarkıfelek meyvesiyle birlikte servis edilen Limon Tatlısı mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden.

Misafirlerini günün her saatinde nitelikli ve özel tatlarla buluşturan Zaxi, yılda iki kez yaz ve kış olmak üzere menüsünü yeniliyor. Zaxi'nin zarif ambiyansı ve enfes lezzetleri, unutulmaz bir deneyim sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT