Baylan’da öğle ve akşam yemekleri için çok özel lezzetler Baylan’ın restaurant bölümünde yer alan mönü, üç Michelin yıldızı sahibi ünlü Fransız Şef Alain Ducasse ve ekibinin Baylan şefleri ile birlikte uzun süren titiz çalışmasının sonucunda oluşturuldu. Konsept mönüsüyle iştah kabartan ve sadece rezervasyon sistemi ile çalışan Baylan’ın restaurant katında kullanılan özel servis takımları ve özel tasarım bardaklar ise Baylan’ın misafirlerine gösterdiği özenini ispatlıyor. Bugün ancak büyük otellerin “presidential suit”lerinde kullanılan gümüş çatal-bıçak setlerinden Limoges porselenlere ve masanın titiz dizaynına kadar her detay, deniz manzarası ile birleşerek büyüleyici bir atmosfer yaratıyor.
Türkiye’de sayılı noktada kullanılan üstün pişirme teknolojisi Baylan’da Baylan, Türkiye’de sadece en büyük otellerin yiyecekleri koruma amacıyla kullandığı özel vakum teknolojisi ‘sous-vide’ ile yiyeceklerini en hijyenik şartlar altında korumanın yanı sıra aynı teknoloji sayesinde mönüsünde yer alan tüm yemekleri ateşe değmeden, suda pişiriyor. Yurtdışından ithal edilen ısıya dayanıklı, hijyenik poşetler içerisinde saklanan yiyecekler, sous-vide teknolojisi sayesinde uzun süre taze kalıyor, kokusunu, aromasını ve tadını koruyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.