Türkiye ve yurtdışında aranılan marka haline gelen Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü tatlılarının arkasında 137 yıllık bir gelenek var. Firma yetkilileri, bu sırrı, “bilgi, deneyim, işe duyulan saygı ve titizlik” değerlendirmeleriyle ortaya koyuyorlar. Onlara göre, bu değerler, baklava yapımının her kademesinde kendini gösteriyor.
Ayrıca, Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü ’nün tatlılarında Harran Ovası’nın buğdayı, Gaziantep’in fıstığı ve Urfa’nın lezzetli tereyağı da kullanılıyor. Baklavanın vazgeçilmez üç unsuru olarak kabul edilen bu ürünler, tatlı ustalarının becerileriyle birleşince, Güllüoğlu’nun ürünlerine de geleneksel tadını veriyor.
1994 yılında 10 kişiyle yola çıkan Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü firması, bugün üretim ve satış mağazalarında 600’ü aşkın personeliyle hizmet veriyor.
Kaliteli hizmet-memnun müşteri mantığıyla çalışmalarına yön veren Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü; firmanın her kademesinde görev yapacak olan çalışanlarına; firmayı tanıtıcı ve standartları belirleyici eğitim seminerleri de veriyor.
Teknolojiye de yatırım yapan Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü’nün satış mağazalarında; firma için özel olarak tasarlanmış bilgisayar programları da kullanılıyor. Teknolojiyi sadece işini kolaylaştırmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için değil, aynı zamanda ürün kalite ve lezzetini artırmak amacıyla da kullanıyor.
Tatlı
Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü tatlılarının en büyük sırrı; 134 yıldır babadan oğula aktarılan bilgi, deneyim, işe duyulan saygı ve titizliktir. Bunlar baklava yapımının her aşamasında kendini gösterir. Harran ovası`nın buğdayı, Gaziantep`in fıstığı ve Urfa`nın tereyağı; baklavanın bu vazgeçilmez üçlüsü ve kullanılan hammaddelerin kalitesi, baklava ustalarının maharatiyle birleşince Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü lezzet farkını ortaya çıkarır.
El Yapımı Pralin Çikolata
Sevdikleriniz ile yaptığınız tatlı sohbetlere katkıda bulunan ürünleriyle Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü`nün Florya`da görülmeye değer bir çikolata showroomu bulunuyor.Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü`nün hazırladığı el yapımı spesiyal pralin çikolatalar, aralarında her birinin farklı bir tadı olan değişik gramajlarda şık tasarımlı ve çeşit çeşit paketlerde sizleri bekliyor. Farklı aromalarla birleşen çikolatalar damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor. Tatlatıyla karşı konulmaz olan kalite ve estetizmle hijyeni bir araya getiren Baklavacı Güllüoğlu Faruk Güllü çikolataları son derece steril ortamlarda ve özel formasyonlar kullanarak el yapımı olarak üretiliyor.
Helva, Tahin, Reçel, Pekmez, Lokum ve Krokan
Türk Mutfağının geleneksel tatlarından biri… Geçmişten günümüze gelen, kahvaltı sofralarından, zengin ziyafet masalarına kadar kültürümüzün önemli bir parçası, mutfağımızın özel lezzeti helvalar ve reçeller… Kahvaltıda sıcacık ekmeğin yanında afiyetle yediğimiz… Özellikle kış aylarında zengin enerji deposu olan bu özel tatlıları soframızdan eksik etmeyiz. İşte geleneksel Türk sofralarının değişmez lezzeti helvalar ve reçeller, Güllüoğlu Faruk Güllü ustalığı, kalite standardı ve deneyimiyle sofralara geliyor. Bir Güllüoğlu Faruk Güllü markası olan Lalin Helva sade, kakaolu, ballı bademli, limonlu, Antep fıstıklı ve daha birçok çeşidiyle ve Lalin Reçelin çilekten, vişneye, gülden, incire çeşitlerinin hepsinde annelerin özenle yaptığı reçellerdeki, lezzet ve sağlık bir arada…
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master