Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, tamamen doğal olarak hazırlanan birbirinden leziz çeşitleri güler yüzlü bir ortamda sunan KEK-in Pasta, bir kere denedikten sonra vazgeçemeyeceğiniz tatlara sahip bir pastane…
Anne Tülin Özkan ile kızı Gökçe Eşme’nin bir araya gelerek 2006 Mayısta kurduğu KEK-in Pasta, kısa zamanda bir çok insanı leziz çeşitlerinin tutkunu haline getirdi.
Babasının tatlıya fazlasıyla düşkün bir diyabetik olması ve diyabetiklerin de diledikleri gibi pasta yiyebilmelerini istemeleri de açılış için bir etkendi.
KEK-in’de tüm diyabetik ürünler tam buğday unu, şekersiz çikolata,light labne ve şekersiz krema ile hazırlanıyor. Özellikle Tülin’den kek (tamamen şekersiz, tam buğday unlu içindeki meyvelerle şekerleniyor) denemeye değer.
Tamamen doğal çikolata, maharetli ustanın kendi yaptığı yağsız, yumurtasız krema ve klasik tariften uzak özel pandispanya ile hazırlanan pastaların her biri birbirinden leziz ve damaklarda tat bırakan türden.
Özel çeşitlerimizi her zaman hazırda bulabileceğiniz, aynı zamanda özel günleriniz için sipariş vererek de dilediğiniz pastayı tamamen doğal koşullarda yaptırabileceğiniz KEK-in Pasta’ya gelipte enfes milföylü külahlardan tatmadan dönmeyin diyoruz.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master