1950 yılında Gaziantep`ten İstanbul`a göç eden Seyidoğlu`nun kurucusu olan Habeş Seyidoğlu, 2 yıl içerisinde baklavacılık mesleğini öğrenerek ilk dükkanını 1952 yılında Laleli`de bir ara sokakta açmış ve burada imalatla birlikte satışa da başlamış. Devam eden yıllarda Seyidoğlu helva, reçel ve lokum alanlarında da deneme üretimlerine başlamış ve bu sahada da profesyonel bir üretim ve satış için çalışmalarına devam etmiş ve 90`lı yılların başında İstanbul`a yayılmış 15 şubesi, helva ve reçel alanında hatırı sayılır pazar payı ile yönünü alt yapı çalışmalarına vermiş. Bu fikirle Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi`nde 4500m² kapalı alan üzerine fabrikasını kurmuştur. Seyidoğlu, 2000`li yıllarda değil Türkiye`ye; tüm dünyaya satış ve pazarlama yapabilmek için bu çalışmalarını 2000`li yılların başında bitirmiş. Seyidoğlu bugünlerde tüm dünyaya yayılmak için altyapı çalışmalarını bitirmiş ve 50 yılın tecrübesi, 2. ve 3. kuşağın gücüyle Türk tatlılarını tüm dünyaya tanıtmayı bir misyon kabul etmekte.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.