Nedim Saban`ın, tiyatrosunu yaşatmak için girdiği tatlıcılık macerası, dünyada eşine az rastlanan bir operasyonla yeni bir boyut kazandı. Saban, uzun bir Araştırma/Geliştirme çalışmasının ardından, bayiliğini aldığı şirketle sözleşmesini feshetti ve asal olarak İstanbulluların damak tadına uygun tatlıları, İstanbul`da büyük bir fabrikada üreterek, 14 satış noktasında müşterilerinin damak zevkine sundu.
"TATLI SANATTIR" diyerek yola çıkan Tombak`ta, sevdiği eski tatların yanı sıra, tel kadayıfı, su muhallebisi ve nostaljik bir tat olan Tombak tatlısı gibi yeni çeşitler var. "Tatlıcı Tombak", salt Ege`ye hitap eden süt tatlılarını değil, geçmişten günümüze uzanan güzellikleri de müşterileriyle paylaşmaya hazırlanıyor.
Çay, kahve, sahlep gibi içeceklerle soğuk İstanbul gecelerinde tatlı dostlukların yaşanacağı, yaz aylarında dondurma ve meşrubatla soluklanılacak olan "TOMBAK" lı günlerin erken başlaması, kahvaltıda da Tombak`la yaşanması için, özel Maraş peyniriyle üretilen su böreğini de menüye ekleyen Tatlıcı Tombak`ta asıl hedef cafe olmak değil, tatlıcılıkta büyümek.
NESA Gıda A.Ş, 2004`ün ilk sürprizi olan Tatlıcı Tombak zincirini yalnız nitelik değil, nicelik anlamında da geliştirerek, geleneksel tatları Amerika ve Rusya`ya kadar taşımayı ve Türkiye çapında franchise vermeyi hedefliyor.
Park Yeri Yok
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli