ARŞİPEL, ismini antik çağ’da Ege Denizi’nin ismi ve kıtaların ve denizlerin birleştiği adalardan almış.
Arşipel’ de balığınızı günlük ve taze balıklar arasından seçip ya da akvaryumdan ıstakozunuzu alıp, hazırlanmalarını izleyip bir yandan da eşsiz manzaranın karşısında içkinizi yudumlayıp soğuk ve sıcak benzersiz mezelerden tadabilirsiniz.
Arşipel’ de özellikle çiğ balık, çiğ karides, çiğ barbun, istiridye, lakerda, kılıç pastırma, sübye, ahtapot, kalamar ve karides fümesi, deniz mahsulleri pizzaları ve yemeğin sonunda çikolatalı sufle tavsiye ediyorum.
Ülkemizdeki balıklar, tat ve lezzet olarak maksimum değerde oldukları için, balıklar hiçbir sos kullanılmadan, çiğ veya ızgara, kendi tatlarında natürel olarak sunuluyor. Mezeler eski İstanbul sofralarını anımsatırcasına deniz ürünleriyle çeşitlendiriliyor. Ayrıca mekanın sahibi olan Yavuz Cemal Ülman bizzat kendi deneyimleriyle gelen misafirlere hangi balığı yiyebileceklerini ve yanında hangi mezeleri tercih edebilecekleri hakkında yardımcı oluyor.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master