Bahçe Kebap, yıllarca İstanbul`da bir çok ünlü restorana emek veren Şanlıurfa`lı Ahmet Aksan tarafından işletiliyor. Her gelen konukla tek tek ilgilenen Ahmet Bey işin en önemli püf noktasının kullanılan ette ve ustalıkta olduğunu söylüyor. İlkelerinin başında en kaliteli eti kullanmak, işin erbabı ustalarla çalışmak, güleryüzlü, saygın ve temiz bir servis sunmak geliyor. Bahçe Kebap`ta kullanılan tüm et ürünleri Balıkesir yöresinden geliyor.
Pazar hariç her gün 10.00-22.00 saatleri arasında açık olan iki katlı, 80 kişi kapasiteli, seçkin bir mekan Bahçe Kebap. Huzurlu, şık ve rahat ortamında zırhla çekilmiş kebaplarını, gerçek odun ateşinden fırın çeşitlerini, Şanlıurfa ve Güneydoğu Anadolu`nun eşisiz mutfağından orijinal örnekleri kalitesine göre son derece uygun fiyatlarla sunuyor. Güler yüzlü, çabuk, nazik servisiyle personel hemen olumlu puan topluyor. Öğle saatleri için rezervasyon gerektiren Bahçe Kebap, mide kadar göze de hitap ediyor. Masanızın zengin ikramlarla dolduğunu göreceksiniz. Meze çeşitleri, salatalar (bostana, acılı ezme, Gavurdağı, közde patlıcan vb.), her gün 12 çeşit sebzeli sulu yemekler, güveç, dolma, borani, çiğ köfte, lahmacun, leben (yoğurt çorbası), perde pilavı ve haftanın belirli günlerinde kuzu tandır, fırın sütlaç, künefe zengin menünün sadece birkaçı. Yaz aylarında restoranın önünde sıralanan masalarda açık havada şirin şemsiyeler altında bu lezzetleri tadabilirsiniz.
TV izleyerek dinlendirici müzikler eşliğinde krem ve açık tonların egemen olduğu huzurlu ortamında rahat edeceğiniz Bahçe Kebap`ta kredi kartları ve yemek çekleri geçerli. Yakınında ücretli otopark var. Motorize servisiyle geniş bir lokasyona ulaşabilen Bahçe Kebap`a internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli