Şehrin ortasında, Nişantaşı’nda lezzetli ve taze mevsim balığı yiyebilmek artık mümkün. Cankurtaran’ın ünlü balık restoranı Balıkçı Sebahattin’in şubesi Balıkçı Sertan Nişantaşı’nda açıldı.
Marmara ve Ege Denizi balığını müşterilerine “günlük” sunmayı amaçlayan restoranın spesiyaliteleri ılık sunulan zeytinyağlı midyeli pilav, Ayvalık’tan getirttiği iri halkalı kalamar ve kendi imalatı torik lakerdası... Büyük bir bahçesi ve park manzarası ile ferah bir ortamda Pazar günleri de hizmet veren Balıkçı Sertan’ın fiyatları özellikle uygun tutulmuş; balık yemeyi seven Nişantaşılılar öğle yemeklerinde de burayı tercih ediyor...
Taze balıkları ve şarap çeşitleri ile İstanbul’un en tercih edilen balık restoranı olmaya aday Balıkçı Sertan’ın güveçte sunduğu bademli irmik helvası ise özellikle tavsiye ediliyor.
Balıkçı Sebahattin’in oğlu Sertan Korkmaz tarafından işletilecek restoranın diğer ortakları ise Nişantaşı’ndaki Salomanje’nin de ortağı olan Erol ve Varol Kaynar...
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.