Candido ismi NewYork şehrinin İtalyan mutfak cemiyet hayatında ilk olarak, 1885 yilinda Bronx bölgesindeki Küçük İtalya`da bulunan Arthur Avenue`de açtıkları aile lokantasıyla duyulmuştur.
Joe Candido "Biz herşeyi babannemizden öğrendik" diyor ve Napoli`de yetişmiş olan aile büyüğünü hayranlık ve saygıyla anıyor
Joe Candido`nun sırrı şöyle açıklıyor; "Tazelik herşeyin anahtarıdır. Hamuru günde iki kere hazırlarım, buzdolabına koymadığım için bütün gün taze kalır. Bu kural buzdolaplarının olmadığı ve herşeyin taze olmak zorunda olduğu günlerden kalmış bir gelenektir. Bütün soslarımız ev yapımıdır ve mozzarella peyniride aynı şekilde evde üretilmistir."
Kömür tuğlasından yapılmış fırınlarda Candido`nun pizzalari diğer normal tuğla fırınlardan daha kuru bir ısıyla pişirilirler diyor Joe. Neticede daha hafif, doyuruculuğu daha az ve inanilmaz lezzetli bir pizza oluşur ve normalde pizza yedikten sonra oluşan şişkinlik olmadan daha fazla miktarda bu pizzadan yenilebilir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.