1985 yılında Eskişehir`de meslek hayatına başlayan Atilla Külekçioğlu çok özel lezzetler ve kebaplar yapması sebebiyle halk tabiriyle Çıtır denecek yaşta ustalığa terfi etmişti. İşletmenin sabit müdavimleri o zamanlar Atilla Bey`i Çıtır Usta lakabıyla çağırmaya başladılar. Böylelikle bugünkü markanın ve kalitenin temelleri atılmış oldu.
Her samimiyetle ve içtenlikle yapılan işin getirisi olan başarı ile Çıtır Usta yurt dışı teklifleri geldi. Bu tekliflere olumlu yaklaşan Atilla Külekçioğlu Almanya`nın çeşitli eyaletlerinde 10 yılı aşkın bir süre bu özel lezzetleri ve Kilis Mutfağının spesiyallerini sunmaya devam etti.
2002 yılında İstanbul`daki ilk şubesini Galleria AVM`de açan Çıtır Usta gıda sektörünün birçok alanına yatırımlarını sürdürdü. 2008 yılında sadece Çıtır Usta markasına, pide ve kebap konseptine odaklanma kararı alarak şube sayısını arttırdı.
Şu anda 14 adedi Türkiye`nin farklı noktalarında alışveriş merkezlerinde, 1 tanesi cadde konseptinde olmak üzere 15 Çıtır Usta lezzetle hizmet vermeye devam edtmektedir.
Çıtır Usta, gıda sektöründe benzeri faaliyet gösteren birçok firmaya oranla, altyapı yatırımları, sisteme giriş ve işletim kolaylığı, geniş ürün yelpazesi gibi konularda önce çıkmaktadır.
Her zaman en çıtır...
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli