Deniz ürünlerini sevenler denizden babaları çıksa yiyeceklerini iddia ederler. Ancak G Balık’ın zengin menüsünü görenler denizden çıkanların yanında parmaklarını da yiyeceklerini anlarlar.
G Balık`ın sürekli yenilenen, değişen ve zenginleşen mönüsünde deneyimli ve yaratıcı ekibin parmağı var. Mönüde midye çorbası `Moulles Marinières` ve İspanyolların ünlü paella`sı gibi dünya klasiklerinin yanında taze mevsim balıklarının her çeşidi ve birbirinden lezzetli mezeler yer alıyor.
Tadına bakmadan edemeyeceğiniz kılçıktan cips, fener balığı ciğerinden paté, zencefilli karides cızbız gibi farklı lezzetler de gözünüzden kaçacak gibi değil. Tandır şeklinde ya da baklava hamuru içinde pişirilen balık spesiyalleri mekanın en sevilenlerinden.
Ayrıca Türkiye`nin ilk canlı istiridye havuzunun da G Balık`ta olduğunu söylemeden geçmeyelim. Balığın yanında illa rakı olsun diyenlerden değilseniz G Balık`ın şarap mönüsü de oldukça zengin. Tatlılara geçtiğinizde ise `After Eight Profiterol`ü mutlaka denemelisiniz.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.