1981 yılında İsmail Akcan ve Mustafa Yazıcı tarafından Elmadağ`ın da sekiz masa, bir ocakbaşı olarak kuruldu. Daha sonraları aileden Rıza, Ali Akcan` ın katılımıyla ocakbaşı resturant olarak faaliyetine başladı. Bulunduğu bölgenin turizm açısından önemli olmasından dolayı yerli ve yabancı müşterilerine en kaliteli hizmetlerde bulundu. Aileden Serdar Yazıcı`ın katılmasıyla daha da güçlenerek hizmetlerini sürdürüyor. Şu an da Ocakbaşı Resturant Güneydoğu mutfağının tüm leziz çeşitleri kendine özgü fıstıklı kaşarlı kebabı, tavuklu fıstıklı kebabıyla hizmetine devam ediyor. Etleri kendi çiftliği Tokat dan gelmekte olup, kebap ustası Ahmet Şanda`nın yönetiminde leziz kebaplar sunuyor. Güler Ocakbaşı`nın Mönüsünde yer alan lezzetlerden bazıları ise; Fıstıklı Kaşarlı, Sebzeli Kebap, Ezmeli Kebap, Halep İşi Kebap, Ali Nazik Kebap, Yoğurtlu Kebap, Adana Kebap, Urfa Kebap...
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.