KIRMIZININ BÜYÜLÜ DÜNYASI Unutulan lezzetler, Etiler’in gözde lezzet durağı Güveççi Abdullah’ta hayat buluyor… Osmanlı mutfağının en leziz örnekleri, Etiler’ in gözde lezzet duraklarından Güveççi Abdullah’ta, damak tadına düşkün olanları bekliyor.
Makedonya-Üsküp’te, 1944 yılında lezzet sektörüne adım atan dede Abdullah’ ın emanetini günümüze taşıyan 3. kuşak torun Nükhet Yürür, geleneksel tatları konuklarının beğenisine sunuyor. Kırmızının ağırlıklı kullanıldığı modern dekorasyona sahip olan, iç açıcı bahçesiyle de dikkat çeken mekân, yaklaşık 9 aydır hizmet veriyor olmasına rağmen tarifsiz lezzetleri, güler yüzlü hizmetiyle bölgenin vazgeçilmez lezzet durakları arasına girdi bile.
Güveçte 4 saat pişirilen ‘kuru fasulyesinden’, taş fırında 3 saat pişen ‘Üsküp Kebabı’na, ‘Hünkâr Beğendi’den ‘Çerkez Tavuğu’na, Osmanlı mutfağının ve yöresel tatları bulabileceğiniz mekânda kendinizi özel hissedeceksiniz.
Canlı müzik eşliğinde geleneksel tatlar Güveççi Abdullah’ta birbirinden leziz geleneksel tatları, canlı müzik eşliğinde yiyebilirsiniz. Perşembe günleri -Hıncal Uluç’un da çok beğendiği- sanatçı Ferit, haftanın dört günü (Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar) gitarıyla canlı performans sergiliyor. Sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü simanın uğrak yeri haline gelen Güveççi Abdullah, damak tadına düşkün olan herkesi, eşsiz mekânında ağırlıyor. Güveççi Abdullah… Etiler’in geleneksel lezzet durağı…
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.