İkinci Bahar RestaurantTarihi Çiçek Pasajı`nda İkinci Bahar Restaurant Kuruluşundan Bugüne yeniliğin, titizliğin, temizliğin ve lezettin hep öncüsü olmuştur.
Türk mutfağının leziz mezelerini geleneksel fasıl müziği eşliğinde yiyebilir.
35 çeşit soğuk meze, 15 çeşit arasıcak Et ve Balık çeşitleri Tuzda balıklar ve buğlama special etler istenilen her türlü yemek çeşitlerine cevap verbilen mutfak ve salon personelimiz mevcut hali hazırda sizi bekliyor.
Guruplar için 3 çeşit fix menü herşeyi bulabilirsiniz.
İkinci Bahar Restaurant Kaliteden ve temizlikten ödün vermeyen her zaman yenilikçi olmak için çalışan ve daima yenilikçi olan anlayışı ile siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için hazır.
Soğuk Mezeler: Arnavut ciğeri, Plaki, Haydari, Acılı ezme,Patlıcan salata, Patlıcan sos,Tulum peyniri, Midye dolma, Amerikan salatası,Tavuk salatası, Patates salatası, Zeytinyağlı taze fasulye Deniz ürünleri salatası, Köri soslu tavuk.
Ara Sıcaklar: Paçanga böreği, Sigara böreği, Midye tava, Kalamar, Kokoreç, Karides güveç, Patates tava, Patates kroket, Tereyağlı karides
Karides pane, Kaşar pane, Yaprak ciğer.
Ana Yemekler: Çoban kavurma, Et sote, Tavuk şinitzel, Biberli bonfile, Karışık ızgara, Kuzu şiş, Tavuk şiş
Gravyerli sosis, Kasap köfte, Çiğer ızgara, Lüfer, Levrek, Palamut, Çupra, Hamsi tava.
Akşam11:00 - 24:00 arası açıktır.
Park Yeri Yok
Kredi Kartı: Visa-Master