Japon yemeklerinin özü, 5 temel lezzete dayanır; şeker, tuz, sirke, soya sosu ve miso. Eski Japon aşçılarının becerisiyle bu 5 temel lezzet, Japon yemeklerinde 5 temel tada dönüşmüştür. Bu temel tatlar tıpkı Türk mutfağındaki gibi tatlı, ekşi, tuzlu, acı ve baharatlıdır. İşte restoranımızın adındaki "ITSUMI" bu 5 temel Japon tadının simgesidir.
Bizler, bu geleneksel tatlara sadık kalarak, yiyeceklerin doğal lezzetini bozmadan Japon yemeklerinin keyfine varabilmeniz için sizlerin uzun süre vazgeçemeyeceğiniz bir Restoran kurmak istedik. 5 kıtanın buluşma noktası olan Türkiye’de 5 kıtanın Lezzetlerini birleştirerek size sunmak arzusuyla ITSUMI Restoran’ı kurduk. Sizleri de bu lezzetleri paylaşmak için restoranımızda görmeyi tüm kalbimizle diliyoruz.
Modern Japon tasarımıyla bir ilke imza atan restoranımız japon kültürünü türk misafirperverliği ile birleştirmesiyle, japon misafirlerin yanı sıra türk misafirlerin de büyük ilgisini toplamaktadır. Bu kadar kısa zamanda türk misafirlerimizin de sevgisini kazanmamız, şirketimizin kurucusu ve aşçısı olan Shunichi HORIKOSHI’nin tecrübesinden kaynaklanmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.