1997'den beri hizmetinizde olan Kaburga Sofrası, ilk şubesini Aksaray'da açtıktan bir süre sonra Şişli'de ikinci şubesini açmak suretiyle büyümeye başlamıştır.
Aksaray Şubesi'nin Bakırköy'e, Şişli Şubesi'nin de Taksim'e taşınması ile daha merkezi yerlere doğru yayılan şubeler bugünkü halini almıştır.
Kaburga Sofrası, Mardinli bir aile tarafından yönetilen bir aile işletmesidir. Türkçe, Kürtçe, Arapça, İngilizce bilen personeliyle tüm halklara hitap ederken, yemekleriyle de Mardin'in mozaiği andıran kültürünü İstanbul'da yaşatmaktadır.
Bakır tepsilerde yapılan sunumuyla kaburga dolmasının tadını, yine bakır kaplarla servis edilen ayran ile tamamlayabilirsiniz.
Kaburga dolması, Mardin'de önemli günlerde misafiri onurlandırmak için yapılan özel bir yemektir. Bu büyük lezzete ulaşmak biraz meşakkatli, fakat sonuca değdiği kesin! Kaburga dolması, lezzetini Mardin'in doğal ortamında yetiştirilen kuzu ya da oğlaktan alıyor. Kuzu ya da oğlak, özel iç pilav ile doldurulup dikiliyor ve tam sekiz saat buharda pişiriliyor.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master