Etiler`de bir Ege rüzgarı: karadabalık... Ege sahilinde bir balık restoranının verdiği sıcaklığı Rum evlerinin özgün mimarisi ile harmanlayıp, semtin şık atmosferi ile buluşturduk. Şehrin kalabalığından uzaklaşıp, kendinizi rahatlatacağınız ve lezzetli balıklarla ödüllendireceğiniz bir mekan yarattık. En leziz meze ve balıklara, profesyonel işletme kültürümüzü ekledik. Dört mevsim Kaz Dağları`ndan gelen taze otlarımız, her gün yenilenen balık ve meze menümüz ile size Etiler`de bir Ege rüzgarı yaşatmak için yola çıktık...
Taze balık için neredeyse Cunda Adası`yla köprü kuran karadabalık, saf zeytinyağını Edremit`ten, süt ürünlerini Cunda Ada Mandıra`dan, günlük yeşillik ve sebzelerini Ayazağı`nda Sebzeci Mehmet`ten alıyor. Bozcaada`dan domates reçeli ve Sakız Adası`ndan sakız reçeli geliyor. karadabalık`da mezelerinizi meze dolabından görerek seçiyorsunuz. Günlük olarak değişen mezelerden tek nefeste sayabileceklerimiz Adabörülcesi, Kayakoruğu, Hoda Otu, Ermeni usulü Ahtapot, Izgara Cunda Kelle Peyniri, Levengin. karadabalık`a özgü sıcak mezelerden bazıları ise Deniz Mahsüllü Köz Biberli Dolma, Sakızlı Ahtapot, Dağ Kekikli Balık Pirzola, Rum Usulü Karidesli Balık Lokma. Tatlılar ise Karitopita ve Bozcaada`dan Domates Reçelli Dondurma.
Balık çesitleri mevsime göre değişiyor. Taze balıklar meşe odunu ateşinde pişiriliyor. Akdeniz ve Ege esintisinden gelen müzikle Dülger, Kırlangıç, Jumbo Karides, Lipsos, Lüfer, Mercan, Sinarit, Deniz Levreği gibi balıkların en lezzetlilerini yiyebileceğiniz karadabalık, uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor.
Kısa zamanda kendine geniş bir müdavim kitlesi yakalayan karadabalık, bir çok ünlü simanın da uğrak yeri olmayı başarmış. Ajda Pekkan`dan Deniz Akkaya`ya, Müjde Ar, Reha Muhtar ve Mahsun Kırmızıgül`den Okan Bayülgen ve Hande Ataizi`ne kadar bir çok ünlü karadabalık`ın lezzetleri ile tanışmış bile. Etiler`de taze meze eşliğinde enfes balık, hoş muhabbet ve Ege tınıları arayanlar mutlaka denemeli.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master