Kilis`in ortaçağ`daki ismi olan Kiliza, Levent`te bahçe içerisindeki bir villada şehrin gürültüsü ve keşmekeşinden uzaklaşmak isteyen misafirlerini ağırlıyor.
2002 yılından bu yana hizmet veren Nuran ve Hakkı Kazaca`nın yönetimindeki Kiliza, Güneydoğu`nun otantik yemeklerini İstanbul`a taşıyor.
Kilis`in doğal ürünleri ile hazırlanan yemekler ve kebapların damak tadı, sunum şeklinin özgünlüğü gösterilen özenin yansıması...
Kiliza, 750 metrekare yeşillikler içerisinde bahçesiyel şehrin içinde, şehiden uzak bir vaha sunuyor.
Kış aylarında 120, yazın ise 150 kişiyi ağırlayabilen Kiliza, her gün 11.30-24.00 saatleri arasında açık.
Güneydoğu`nun otantik yemekleri, özellikle Kilis ve civarının lezzetlerinden oluşan bir mönü sunan Kiliza`nın tüm yemekleri Güneydoğu`dan gelen doğal ve özel ürünlerden oluşuyor. Pazar günleri köy kahvaltısı yapmak isteyenler için 10.30-14.00 saatleri arasında açık büfe hazırlanıyor. Ağaçlar arasındaki bahçesinde dilerseniz sıcak sıcak gelen gözlemelerin tadına bakın, dilerseniz şark köşesinde kahve, mırra eşliğinde tavl ve nargilenin tadını çıkartın, dinlenme ve keyifli saatler geçirmek için Kiliza`ya uğramalısınız.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli