‘Ocakbaşı kültürü’nü yaşatan Köşebaşı, klasiklerine ilaveten şubeye özel yeni lezzetleriyle İstanbul’un kalbi Taksim’de…
1995 yılından bu yana, Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel lezzetlerini modern sunumu ile günümüze taşıyan Köşebaşı, İstanbul’un kalbi Taksim oteller bölgesindeki şubesini açtı.
Taksim’e Özel Yeni Lezzetler "En iyi hammaddelerin, özenle işlenmesi ve en iyi şekilde sunulması" olarak özetlenebilen hizmet anlayışı ile standartlarını ve kalitesini koruyan Köşebaşı, Taksim’de açtığı şubesiyle ocakbaşı kültürünü Taksim’e yolu düşen müdavimlerine yaşatmaya devam ediyor. Şube Köşebaşı’nın klasik lezzetlerine ilaveten talep doğrultusunda sadece bu şubede menüye eklenen dana bonfile ve dana pirzola sunumuyla da iddialı.
Haftanın her günü 12:00 – 01:30 saatleri arasında hizmet veren ve toplam 150 kişilik oturma kapasitesine sahip olan ‘Köşebaşı Taxim’in, 60 kişilik terası; 40 kişilik ocakbaşı / alt kat bölümü; 50 kişilik toplantı, VIP yemek vb organizasyonların rahatlıkla yapılabileceği üst katı bulunuyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.