Ünlü Yunanlı Şef, Türkiye’deki İlk Restoranını İstanbul Kuruçeşme’de Açtı...
Kuruçeşme Kalabalık, şef Stathis Dapiapis’in hazırlayacağı Yunan ve Ege yemeklerini İstanbulllularla buluşturacak.
Boğazın mavi beyaz restoranı KalaBalık; Sakız adasından, Santorini’ye, Mikanos’tan Selanik’e uzanan farklı lezzetler sunuyor. Ouzo ile söndürülmüş midye güveç, konyaklı ve reyhanlı karides sote, safranlı paelia gibi sıra dışı tatların yanı sıra Yunanistan’ın ünlü suvlakisini de Boğaz’a taşıdıklarını söyleyen Dapiapis; her damak tadına uygun lezzetler hazırlıyor. Kuruçeşme Kalabalık, aynı zamanda Türkiye’den Yunanistan’a, İngiltere’den Amerika’ya farklı kahvaltı seçenekleri de sunuyor.
Haftanın belli günlerinde canlı Yunan müziği eşliğinde sirtaki geceleri düzenleyecek olan Kalabalık, farklı konseptlerle de misafirlerini ağırlayacak.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.