Değişik bir yemek keyfi için...
La Delicatesse49. yılına tümü ile yenilenerek ‘merhaba’ diyen Çınar Hotel, konuklarını sıcak yaz günlerinde, Marmara Denizi’ne karşı, doğanın içinde doyumsuz tatlarla oluşturulmuş mönüsü ile La Delicatesse’in terasında ağırlıyor.
İster gün ışığında, yemyeşil bahçeye, masmavi denize bakarak ister ay ışığında ışıl ışıl havuza, sahile doğru, mutlaka açık havada deniz havası almak koşuluyla La Delicatesse Restaurant’taki yemek deneyimleri keyfe dönüşüyor.
Deneyimli Executive Chef Yaşar Öztürk tarafından hazırlanan ve uluslararası lezzetler sunan restoranın mönüsünde her damak tadına hitap edebilecek seçenekler yer alıyor. Mönüde; başlangıçlardan Karides Kokteyl, Deniz Mahsulleri Salatası, Piliç Satay-Çin makarnası; ana yemeklerden Biberli Bonfile, patates püresi ve sebze buketi eşliğinde; Izgara Somon Filotosu, üç renkli biber soslu; tatlılardan ise Maldive’s Passion, çikolatalı tulip içinde; Cappuccino Créam Brulee, dondurmalı öne çıkan lezzetlerden sadece bazıları... La Delicatesse’de seçilen lezzetlere Türk, İtalyan ve Fransız şarapları eşlik ediyor. Ayrıca yemek sonrası sıcak yaz gecelerine inat güzel bir dondurma ile tatlı ama serin bir final yapmak isteyen konuklara özel “Mövenpick Dondurma Mönüsü” de mevcut.
Haftanın yedi günü, 12.00’dan itibaren öğle yemeği, 18.30’dan itibaren ise akşam yemeği hizmeti veren La Delicatesse Restaurant, terasında aynı anda 120 kişi ağırlayabiliyor. Gündüzleri mavi ve yeşille bakışmanız, geceleri ay ışığından yararlanmanız, kuş sesleri arasında sevdiklerinizle sohbet etmeniz ve sevgiyle hazırlanan lezzetli yemeklerden tatmanız, aynı zamanda yeni mutfak heyecanlarını bizlerle paylaşmanız için La Delicatesse ekibi, ‘farklılık’ ve ‘kalite’ arayanları Yeşilköy’e davet ediyor....
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master