Lokanta Maya’da, taze ve mevsimsel malzemeleri doğru teknikle şekillendirerek her şeyden önce malzemenin lezzetinin ön plana çıktığı, sade yemekler hazırlamayı amaçlıyoruz. Mutfağımızdaki ilk adım: Doğru malzemeye ulaşmak.
Bunun için de, ekmeği Bolu’dan, nar ekşisini Antakya’dan, küflü peyniri Konya’dan, getiriyor; en taze sebze, meyve ve balığa ulaşmak için uzun mesafeler katediyoruz.
Yerel malzemeyle dengeli lezzetler yakalamak adına sürekli değişen menüler hazırlıyor, küçük üreticinin özenle hazırladığı malzemenin peşinden koşuyoruz. Doğanın dengesini önemsiyor, bugün nesli tükenmekte olan Kalkan, Orkinos ve henüz 24 cm’e ulaşamamış Lüfer gibi balıklara menümüzde yer vermiyor, şeker pancarından olmayan şekeri, donmuş ya da hazır gıda ürünlerini mutfağımıza sokmuyoruz.
Maya`da tüm ekip olarak en lezzetli tabakları, keyifli, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerimize sunmak için çalışıyoruz.
Park Yeri Var
Kredi Kartı: Visa-Master